Υπεγράφη σύμβαση για νέο βρεφονηπιακό σταθμό στο Ηράκλειο Αττικής
Κοινωνία

Υπεγράφη σύμβαση για νέο βρεφονηπιακό σταθμό στο Ηράκλειο Αττικής

Προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Κατασκευή νέου παιδικού βρεφονηπιακού σταθμού επί των οδών Πλαπούτα και Κωστή Παλαμά στο Οικοδομικό Τετράγωνο 238Γ», συνολικής δαπάνης 2.512.950 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, έχει ως στόχο την κάλυψη ζωτικών αναγκών στέγασης νηπίων στο πλαίσιο λειτουργίας βρεφονηπιακών σταθμών στην περιοχή του Παλαιού Ηρακλείου. Ο Δήμος, σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι, στην περιοχή δεν υπάρχει άλλος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός και η κατασκευή του συγκεκριμένου έργου αναμένεται να ενισχύσει την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, ενώ παράλληλα θα επωφεληθούν άμεσα και έμμεσα 60 περίπου οικογένειες.

Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σε οικόπεδο επιφάνειας 2.560,50 τ.μ., και το κτήριο θα αποτελείται από δύο ορόφους με δυναμικότητα 60 νηπίων. Το οικοδομικό τετράγωνο 238Γ περικλείεται από τις οδούς Πλαπούτα, Εφέσου, Κωστή Παλαμά και Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεσθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet