“Φρέσκο αίμα” στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Πολιτική

“Φρέσκο αίμα” στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Τρεις νέες υποψηφιότητες για το Τοπικό Συμβούλιο Πεύκης ανακοίνωσε η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο. Και οι τρεις αντιπροσωπεύουν τη νέα γενιά και συμμετέχουν για πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Μαρία Γερολυμάτου είναι 26 ετών και έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία. Έχει Master στην Εγκληματολογία από το Πανεπιστήμιο του Κόβεντρυ και είναι υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντειου Πανεπιστήμιου Αθηνών. Αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις που αποκόμισε από τις σπουδές της στις κοινωνικές επιστήμες και να αγωνιστεί στον κοινωνικό στίβο, σε δύσκολες εποχές, στο πλευρό του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, πιστεύοντας στο όραμά του. Με την τεχνογνωσία που φέρνει από το εξωτερικό και την όρεξη για εργασία μπορεί να συμβάλλει σε ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας.

Ο Τάσος Οικονομίδης είναι μηχανικός Αυτοματισμού, Πληροφορικής και Τεχνολογιών Διαδικτύου με μεταπτυχιακό δίπλωμα. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της πληροφορικής και είναι εργαστηριακός συνεργάτης του ΤΕΙ Πειραιά. Έχει ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης μας από τις θέσεις του προέδρου και γραμματέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, εστιάζοντας στην τεχνολογική αναβάθμιση του Σχολείου, με αποτέλεσμα σήμερα να διαθέτει τον πλέον σύγχρονο και πλήρη εξοπλισμό για την άρτια εξυπηρέτηση μαθητών και διδακτικού προσωπικού. Επίσης δραστηριοποιούμαι σε συλλογικότητες που έχουν σκοπό τη διάδοση του ποδηλάτου ως μέσου εναλλακτικής μετακίνησης στην πόλη. Όπως λέει χαρακτηριστικά, «η αποδοχή της πρόσκλησης του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου έγινε με γνώμονα τη θητεία του ως δημάρχου Πεύκης, κατά την οποία έδειξε ιδιαίτερη μέριμνα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσω της προστασίας του περιβάλλοντος, της ανάδειξης των ελεύθερων χώρων και της δημιουργίας υποδομών».

Ο Θανάσης Κάζης είναι φοιτητής επί πτυχίω των Μηχανολόγων Μηχανικών του Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά, ενώ είναι ήδη πτυχιούχος Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής του ΙΕΚ Αιγάλεω. Είναι 26 ετών και μένει στην Κάτω Πεύκη, όπου πήγε και σχολείο. Τελείωσε το Β΄ Λύκειο Πεύκης. «Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί αγαπώ τον τόπο που μένω και θέλω να βοηθήσω την Πεύκη να γίνει ακόμα πιο όμορφη και λειτουργική. Αποδέχτηκα λοιπόν την πρόταση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου να είμαι υποψήφιος με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ γιατί τον πιστεύω. Έχει και γνώση και διάθεση να δημιουργήσει έναν Δήμο που θα είναι κοντά στον πολίτη. Κάτι που άλλωστε το έχει αποδείξει στη θητεία του», τονίζει ο ίδιος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet