Σπ. Σταθούλης: Το Μαρούσι δεν γυρίζει πίσω στον σκοταδισμό κα Διακολιού
Πολιτική

Σπ. Σταθούλης: Το Μαρούσι δεν γυρίζει πίσω στον σκοταδισμό κα Διακολιού

«Ανούσια κριτική» στη διοίκηση του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, κάνει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Σπύρο Σταθούλη.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών υποστηρίζει ότι η κα Μ. Διακολιού χειρίζεται τη θέση της δημοτικής συμβούλου ως «στοίχημα προβολής και δημοσιότητας» και ότι διακατέχεται από «ακατάσχετη καταστροφολογία». «Η πόλη θέλει ανθρώπους που υπηρετούν ρεαλιστικές προτάσεις» τονίζει ο κ. Σπ. Σταθούλης στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

Το Μαρούσι δεν γυρίζει πίσω στον σκοταδισμό και το ξεπούλημα!

Απ΄ ότι φαίνεται η κα Διακολιού αναγάγει σε προσωπικό της σπορ την επαναλαμβανόμενη ανούσια κριτική επί παντός επιστητού. Προφανώς ο δικός της χρόνος αναλίσκεται στη σύνταξη ερωτημάτων που αν και έχουν απαντηθεί από τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου «πολλάκις» δυστυχώς δεν εξυπηρετούν βλέπετε τη βασική της επιδίωξη.

Δηλαδή… σε δουλειά να βρισκόμαστε!

Χωρίς καμία υπευθυνότητα χειρίζεται τη θέση στην οποία την εξέλεξαν συμπολίτες μας ως ένα προσωπικό στοίχημα προβολής και δημοσιότητας των 5 λεπτών, αδιαφορώντας παντελώς για την ουσία των προβλημάτων της πόλης μας.

Η αυτοδιοικητική της πορεία φέρνει στην επιφάνεια ένα διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι διαχειρίζονται τις προσωπικές τους πολιτικές φιλοδοξίες με φαιδρό και παράλογο τρόπο εις βάρος της νοημοσύνης των πολλών. Έχει το θράσος να κάνει υποδείξεις αυτή που υπηρέτησε τις διοικήσεις που οδήγησαν το Μαρούσι στην υπερχρέωση, στον εξευτελισμό και τη δημόσια διαπόμπευση. Αυτή που εθελοτυφλούσε στο ξεπούλημα της πόλης μας επί χρόνια, που την έδιωξαν ακόμη και από την παράταξη που προσφάτως την ανέδειξε, να υψώνει σήμερα το πολιτικό ανάστημα που της απέμεινε για να χτυπήσει με άσφαιρα πυρά όλους όσους καθημερινά βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη, δίπλα στις ανάγκες του, προσπαθώντας να υλοποιούμε εφικτές λύσεις για τα προβλήματα που οι διοικήσεις της κας Διακολιού και των προκατόχων της μας κληρονόμησαν.

Αρκετά με τον υποκριτικό πολιτικό βερμπαλισμό της. Η πόλη θέλει ανθρώπους που υπηρετούν ρεαλιστικές προτάσεις με άμεσα αποτελέσματα και όχι όσους ξοδεύουν μελάνι για φαντασιακές εκθέσεις ιδεών.

Η διοίκηση του Δήμου μας αποτελείται από ανθρώπους, στελέχη και συνεργάτες με κατάρτιση και εξειδικευμένες γνώσεις, με όρεξη για δουλειά και διάθεση για ειλικρινή προσφορά. Αλλά η κα Διακολιού τα παραβλέπει όλα αυτά, δεν αναγνωρίζει ιδιότητες, προσόντα, υπηρεσίες, έχοντας εμμονή με τον κ. Πατούλη.

Ίσως έτσι εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντά της. Με το να σταματήσει ο Πατούλης να εργάζεται για τους Μαρουσιώτες, να διεκδικεί από την Πολιτεία ως ΚΕΔΕ τη χαμένη αξιοπρέπεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να ενεργεί με αλληλεγγύη ως ΙΣΑ για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας και να ασχολείται καθημερινά με τις εκθέσεις ιδεών της κας Διακολιού.

Ελπίζουμε πως η ακατάσχετη καταστροφολογία που τη διακατέχει σε συνδυασμό με τις χαμένες μεταφράσεις στις οποίες επιδίδεται σκόπιμα να λάβουν αίσιο τέλος όσο σφίγγουν οι ζέστες!

Της ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και από Σεπτέμβρη περισσότερο διαβασμένη για τη νέα χρονιά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet