«Η Ελιά» & «Η Ολοκαίνουργια… Καινή Διαθήκη» στον Κιν/φο Αμαρουσίου
Πολιτισμός

«Η Ελιά» & «Η Ολοκαίνουργια… Καινή Διαθήκη» στον Κιν/φο Αμαρουσίου

Οι ταινίες «Η Ελιά» και «Η Ολοκαίνουργια… Καινή Διαθήκη» θα προβάλλονται στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» από τη Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016.

«Η Ελιά»

Ώρα προβολής: 20:45.

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης, δραματικής ταινίας, ισπανικής παραγωγής 2016 και διάρκειας 100΄, με πρωτότυπο τίτλο «El Olivo», υπογράφει ο Ισιάρ Μπογαΐν. Πρωταγωνιστούν οι Χαβιέρ Γκουτιέρεζ, Άννα Καστίγιο, Πεπ Άμπρος.

Θέλοντας να επικοινωνήσει με τον παππού της, ο οποίος έπειτα από χρόνια απόλυτης σιωπής έχει σταματήσει πλέον και να τρώει, η 20χρονη Άλμα ξεκινά με έναν φίλο και τον θείο της, αλλά χωρίς κανένα σχέδιο, να φέρει πίσω από τη Γερμανία την οικογενειακή αιωνόβια ελιά που πουλήθηκε πριν από χρόνια.

«Η Ολοκαίνουργια… Καινή Διαθήκη»

Ώρα προβολής: 22:40

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης κωμωδίας, βελγο-γαλλικής παραγωγής 2015 και διάρκειας 102΄, με πρωτότυπο τίτλο «Le Tout Nouveau Testament», υπογράφει ο Ζακό Βαν Ντορμέλ. Πρωταγωνιστούν οι Μπενουά Πελβούλρντ, Γιολάντ Μορό, Κατρίν Ντενέβ, Πιλί Γκροΐν.

Ο Θεός υπάρχει και ζει στις Βρυξέλλες. Κυνικός, σαδιστής και αυταρχικός, διασκεδάζει σκαρώνοντας φάρσες και καταστροφές στην ανθρωπότητα. Η μικρή του κόρη, όμως, επαναστατεί, δραπετεύει από το διαμέρισμα στο οποίο είναι κλεισμένη και κατεβαίνει στον κόσμο αποφασισμένη να τον αλλάξει και να ξαναγράψει την Καινή Διαθήκη.

Πληροφορίες

Γενικό εισιτήριο: 5 ευρώ.

Μειωμένο εισιτήριο: 3 ευρώ (για ΑμεΑ, ανέργους ΟΑΕΔ, μαθητές, φοιτητές, στρατευμένους).

Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος»: Αγίου Κωνσταντίνου 42, Μαρούσι, πλατεία «Σπύρου Λέκκα», δίπλα στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο», τηλ: 210 6198890.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet