Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 25 Ιουλίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 25 Ιουλίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016, στις 19:00, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως Χορήγησης Προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (κρεοπωλείο – παντοπωλείο – είδη delicatessen), επί της Λ. Κηφισίας 336, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Αφοί Λ. & Α. Κων. Ανδριόπουλου ΑΕΒΕ».
  2. Επί αιτήσεως Ανανέωσης Χορήγησης Άδειας Χρήσης Μουσικής στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη αρ. 35, στην εταιρεία με την επωνυμία «Ανώνυμη Εταιρεία Εμπορίου και Εκμετάλλευσης Εστιατορίων FRIDAY΄S Κηφισιάς Α.Ε.», με διακριτικό τίτλο «FRIDAY΄S».
  3. Επί αιτήσεως Χορήγησης Άδειας Χρήσης Μουσικής με μηχανικά μέσα, στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ελαιών αρ. 39, στον κ. Θεοδώρου Μάριο του Δημητρίου, με διακριτικό τίτλο «Κάρβουνο & Σχάρα».
  4. Επί αιτήσεως Χορήγησης Άδειας Χρήσης Μουσικής με μηχανικά μέσα, στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αγ. Δημητρίου αρ. 7, στην κ. Μουρούτσου Αγγελική, με διακριτικό τίτλο «Soleil».
  5. Επί αιτήσεως Χορήγησης Άδειας Χρήσης Μουσικών οργάνων με μηχανικά μέσα, στο κατάστημα που βρίσκεται που βρίσκεται στην οδό Κασσαβέτη αρ. 9, στην εταιρεία με την επωνυμία «Ancho Mexican Grill Υπηρεσίες Μαζικής Εστίασης ΕΠΕ» με διακριτικό τίτλο «Ancho Mexican Grill ΕΠΕ».
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επαναλειτουργία και μεταφορά της Βιολογικής Λαϊκής Αγοράς Αλωνίων στην Κηφισιά, σε νέο σημείο.
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς η οποία πραγματοποιείται στην οδό Μπακογιάννη στην Κηφισιά, σε νέο σημείο.
  8. Έγκριση της οριστικής μελέτης διαμόρφωσης κρασπέδων και θέσεων στάθμευσης ΤΑΞΙ, στη συμβολή των οδών Αδριανού και Λεωφ. Κηφισίας και εφαρμογή αυτής.
  9. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για τη μείωση ταχύτητας των οχημάτων στην οδό Γράμμου, στην Κηφισιά».
  10. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού 25ης Μαρτίου αρ. 43, στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet