Θεία Λειτουργία και λιτάνευση Ιεράς Εικόνας Αγ. Παρασκευής στη Ν. Πεντέλη
Κοινωνία

Θεία Λειτουργία και λιτάνευση Ιεράς Εικόνας Αγ. Παρασκευής στη Ν. Πεντέλη

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγ. Παρασκευής της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Θεία Λειτουργία και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον πατέρα Ιωάννη, ο οποίος, «με άριστη οργανωτικά και λειτουργικά συμπεριφορά, έχει κατορθώσει η Ενορία της Αγ. Παρασκευής να συγκεντρώνει όλους τους Νεοπεντελιώτες σε τέτοιες και παρόμοιες εορταστικές εκδηλώσεις», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Για την άριστη οργάνωση της εκδήλωσης» ευχαρίστησε, επίσης, το προσωπικό της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης και τον αρμόδιο τοπικό αντιδήμαρχο, Γεώργιο Μουαμελετζή, όπως και τα στελέχη του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης. Τέλος, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου που για μια ακόμη φορά στήριξε μια εκδήλωση του Δήμου Πεντέλης.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελευθέριος Κιτσούλης, Ιωάννης Ζώης, Ηλίας Βιλιώτης, Βορέας Σάββας, Νικόλαος Λίγκας, Γεώργιος Δρόσος, οι τοπικοί σύμβουλοι Ν. Πεντέλης Άγγελος Πανδράς, Σταύρος Λεμπετσόγλου, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Γιώργος Μαγιάτης και Νικόλαος Δροσάτος και πλήθος πιστών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet