Πολύ καλή εμφάνιση των Παίδων Λιόλιου – Ακριβάκη στο Πρωτάθλημα Εφήβων
Αθλητισμός

Πολύ καλή εμφάνιση των Παίδων Λιόλιου – Ακριβάκη στο Πρωτάθλημα Εφήβων

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές Στίβου του ΑΣΕ Δούκα Βασίλης Λιόλιος και Δημοσθένης Ακριβάκης, οι οποίοι  -αν και Παίδες– έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη στις Σέρρες το διάστημα 9-10 Ιουλίου.

Ο Βασίλης πέρασε σχετικά εύκολα από τα προκριματικά του τριπλούν στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος, κατακτώντας τελικά την 10η θέση με επίδοση 13,72μ. Ο ίδιος αθλητής προκρίθηκε και στον τελικό του μήκους, ρισκάροντας για ένα μεγάλο άλμα… Δυστυχώς αυτό αποδείχθηκε είτε άκυρο είτε μετρημένο πολλά εκατοστά πίσω από τη βαλβίδα, με αποτέλεσμα να καταλάβει την 8η θέση με επίδοση 6,57μ.

Πρόκριση στον τελικό εξασφάλισε και ο Ακριβάκης συμμετέχοντας στο αγώνισμα των 400μ. Εκεί κατάφερε να σημειώσει μεγάλο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ Συλλόγου στην κατηγορία των Παίδων με χρόνο 51,16’’, επίδοση που θα ήταν σίγουρα καλύτερη αν ήταν πιο συγκεντρωμένος στο πρώτο κομμάτι της κούρσας.

Ο Δημοσθένης συμμετείχε και στα 200μ. όπου έμεινε εκτός τελικού, καταλαμβάνοντας τελικά την 18η θέση με χρόνο 23,16’’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές του ΑΣΕΔ θα συνεχίσουν να προπονούνται και να αγωνίζονται μέχρι το τέλος Ιουλίου, είτε με τη φανέλα του ΑΣΕΔ, είτε με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, όπως αναφέρει ο Σύλλογος στην ιστοσελίδα του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet