«Προτεραιότητα η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από μόνιμους εργαζόμενους»
Κοινωνία

«Προτεραιότητα η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από μόνιμους εργαζόμενους»

Προτεραιότητα της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους στους πολίτες, από εργαζόμενους με μόνιμη σχέση απασχόλησης, όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος  Διοικητικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Βελής απαντώντας στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου περί ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών καθαριότητας και φύλαξης του Δημοτικού Κοιμητηρίου (Προσπάθεια ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών του Κοιμητηρίου καταγγέλλει το ΣΕΔΑΜ).

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Προτεραιότητα η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους στους πολίτες, από εργαζόμενους με μόνιμη σχέση απασχόλησης

Με αφορμή το περιεχόμενο ανακοίνωσης που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων, στην οποία γίνεται αναφορά για φήμες που αφορούν δήθεν την ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας και της φύλαξης του νεκροταφείου, η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου επισημαίνει ότι: 

Πρώτον, δεν σχολιάζει φήμες, αλλά υπαρκτά γεγονότα.

Δεύτερον, για τη σημερινή διοίκηση του Δήμου προτεραιότητα είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους δημότες, με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Κι αυτό αφορά κυρίως τις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Τρίτον, αποτελεί πάγια επιδίωξη της διοίκησης η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet