Και τα δεντράκια στον Υμηττό πότισε ο ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Και τα δεντράκια στον Υμηττό πότισε ο ΣΠΑΠ

Με τη συμμετοχή εθελοντών, εργαζομένων και οχημάτων, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), συμμετείχε σε εθελοντικό πότισμα που διοργανώθηκε από τον ΣΠΑΥ και τον Δήμο Γλυφάδας, συνεχίζοντας τη συνεργασία σε περιβαλλοντικές δράσεις με άλλους Συνδέσμους της Αττικής, που ξεκίνησε την περασμένη χρονιά.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο των δράσεων «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», στον Υμηττό, στην περιοχή της Αιξωνής Γλυφάδας.

Κατά τη διάρκεια της δράσης ποτίστηκαν τα μικρά δένδρα τα οποία είχαν φυτευτεί το 2015 και το 2016, που χρειάζονται βοήθεια για να μεγαλώσουν και να τα προστατευθούν Παρών στη δράση ήταν ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής στη συγκεκριμένη δράση ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας με τους υπόλοιπους Συνδέσμους Δήμων της Αττικής, ο ΣΠΑΠ συμμετείχε στη σημερινή δράση για να βοηθήσει τον ΣΠΑΥ και τον Δήμο Γλυφάδας και να φροντίσουμε από κοινού τα μικρά δεντράκια που με επιτυχία φυτεύθηκαν τον χειμώνα από τους συναδέλφους.

Η φροντίδα για την ανάπλαση του δασικού και περιαστικού πρασίνου είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Σύνδεσμό μας, ξεπερνά τα όρια του Πεντελικού και επεκτείνεται σε ολόκληρη την Αττική.

Ο ΣΠΑΠ θα συνεχίσει την προσπάθειά του για να πρασινίσει η Αττική, στηρίζοντας έμπρακτα τέτοιες ανάλογες δράσεις και στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet