Β. Κόκκαλης: Εντός του Δημοτικού Συμβουλίου οι απαντήσεις κ. Βλάχο
Κοινωνία

Β. Κόκκαλης: Εντός του Δημοτικού Συμβουλίου οι απαντήσεις κ. Βλάχο

Εντός του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου θα δοθούν οι απαντήσεις στα ερωτήματα σχετικά με τα ατυχήματα στην οδό Φραγκοκλησιάς, στο Πολύδροσο, όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Έργων και Μελετών του Δήμου, Βασίλης Κόκκαλης, απαντώντας στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μαρούσι η Πόλη μας, Κωνσταντίνο Βλάχο (Μαρούσι η Πόλη μας: Ο Δήμος να απαντήσει στα ερωτήματα για τη Φραγκοκλησιάς).

Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος επισημαίνει τα ακόλουθα:

Αγαπητέ κύριε Βλάχο,

Σας γνωρίζω κατ΄ αρχήν ότι οι απαντήσεις που δόθηκαν μέχρι σήμερα και αφορούν θέματα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, έλαβαν χώρα από τον υπογράφοντα την παρούσα αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε οποιοδήποτε ερώτημα που αφορά στη λειτουργία της διοίκησης του Δήμου μας αντιμετωπίζεται, απαντάται θεσμικά εντός του αρμοδίου οργάνου του Δημοτικού Συμβουλίου, του οποίου είστε μέλος και όχι μέσω των ιστολογίων.

Άλλωστε, τα συλλογικά όργανα είναι ζωντανοί οργανισμοί, διότι εντός αυτών αναπτύσσονται ερωτήματα και προβληματισμοί, που έχουν ως αποτέλεσμα τη λήψη γόνιμων και ουσιαστικών αποφάσεων.

Ήδη από το 2007, δηλαδή, από την πρώτη δημαρχιακή θητεία της διοίκησης Πατούλη είχε διατυπωθεί και κατά τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων ότι οι εξωραϊστικοί σύλλογοι είναι συμβουλευτικά όργανα της διοίκησης του Δήμου μας.  

Συνεπώς, οι ερωτήσεις που θέτετε, καθώς και οι απαντήσεις επί των ερωτήσεων σας, θα δοθούν στο πλαίσιο των θεσμικών οργάνων, βεβαίως μετά από τις σχετικές δημόσιες διαβουλεύσεις με τους στενούς συνεργάτες μας, οι οποίοι είναι οι δημότες μας και οι σύλλογοι της κάθε περιοχής.

Πέραν τούτου, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τα μέλη της διοίκησης και οι υπηρεσίες του Δήμου μας είναι πάντοτε στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου που θα ήθελε να ενημερωθεί για οποιοδήποτε θέμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet