«Του Κουτρούλη ο Γάμος» στο Φεστιβάλ Δήμου Βριλησσίων
Πολιτισμός

«Του Κουτρούλη ο Γάμος» στο Φεστιβάλ Δήμου Βριλησσίων

H θεατρική παράσταση «Του Κουτρούλη ο Γάμος» παρουσιάζεται τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, στις 21:00, στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη», στο πλαίσιο του 27ου Φεστιβάλ Δήμου Βριλησσίων.

Μέσα από την ξεκαρδιστική ιστορία του Κουτρούλη, του καλοκάγαθου ράφτη από τη Σύρο, που για να τον δεχτεί για σύζυγό της η ωραία Ανθούσα θέτει ως όρο να γίνει… υπουργός, ο Ραγκαβής αποκαλύπτει με αξιοθαύμαστη τόλμη τις μεθόδους και τις πρακτικές που από τότε ταλανίζουν το πολιτικό μας σύστημα: την εξασφάλιση ξένης υποστήριξης, τη διαπλοκή, την εξαγορά συνειδήσεων, τις πελατειακές σχέσεις και τη θυσία του δημοσίου στο ατομικό συμφέρον.

Στην παράσταση εκτός από τον Γιάννη Βούρο και την Τάνια Τρύπη, πρωταγωνιστούν ακόμα: ο Κώστας Φλωκατούλας, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Άγγελος Μπούρας, ο Θοδωρής Αντωνιάδης, ο Λευτέρης Δημηρόπουλος, η Δέσποινα Μπουγατιώτη, η Θάλεια Χαραρά, η Δανάη Αγγελάτου και ο Γιάννης Καλατζόπουλος.

Τιμές εισιτηρίων:

  • Γενική είσοδος: 15 ευρώ.
  • Φοιτητικό – μαθητικό – πολύτεκνοι & άνεργοι: 12 ευρώ.

Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»: Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Υψηλάντου, Βριλήσσια. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6095505, 210 6095171 (Πολιτιστικός Τομέας Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων – ΠΑΟΔΗΒ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet