Συνάντηση Ένωσης Γονέων – δημοτικής Αρχής εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς
Κοινωνία

Συνάντηση Ένωσης Γονέων – δημοτικής Αρχής εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς

Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, η πρώτη, για τη νέα σχολική χρονιά, συνάντηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής με τη δημοτική Αρχή. Η συνάντηση ορίστηκε κατόπιν αιτήματος της Ένωσης, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Από την πλευρά της δημοτικής Αρχής παρέστησαν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Παιδείας Πάνος Γκόνης και Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, καθώς και οι πρόεδροι των δύο σχολικών επιτροπών Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασίλης Τραυλός. Από την πλευρά της Ένωσης Γονέων παρέστη η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Η συνάντηση ήταν, σύμφωνα με την Ένωση, αρκετά εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές, καθώς  πέραν της ενημέρωσης για τις εργασίες που έχουν ήδη γίνει, αλλά και για τα έργα που προγραμματίζονται άμεσα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις για δράσεις και ενέργειες που μπορούν να γίνουν σε συνεργασία της Ένωσης Γονέων και της δημοτικής Αρχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet