Στ. Γιαννακόπουλος: Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Αθλητισμός

Στ. Γιαννακόπουλος: Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο προπονητής της Α.Ε. Κηφισιάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, μίλησε στο επίσημο site της ΑΕ Κηφισιάς για το φιλικό με την Καλλιθέα, τη δουλειά που έγινε στη φετινή προετοιμασία και έστειλε ένα μήνυμα προς το φίλαθλο κόσμο της Κηφισιάς.

Ολοκληρώθηκαν τα φιλικά της προετοιμασίας και απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Καλλιθέα, η ομάδα μας αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1. Είναι έτοιμη η ομάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος;

Είμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Στο πιο δυνατό τεστ της φετινής προετοιμασίας απέναντι σε μια ομάδα Football League είχαμε μια καλή εικόνα, σίγουρα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση, αλλά κατά γενική ομολογία είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Όλα τα παιδιά είχαν μια καλή εικόνα, αυτό μας χαροποιεί, υπάρχει ζήλος, υπάρχει διάθεση, θέλουνε όλοι να αγωνιστούν και αυτό είναι πάρα πολύ καλό.

Eίστε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε στη φετινή προετοιμασία και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών;

Ναι, είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι, τα παιδιά έχουν κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια, επαγγελματική προσπάθεια, ήταν όλοι σωστοί στις υποχρεώσεις τους και νομίζω ότι όλη αυτή η δουλειά θα αρχίσει σιγά σιγά να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Έχετε εικόνα από τις άλλες ομάδες του ομίλου; Ποια ομάδα θεωρείτε φαβορί;

Όσο περνά ο καιρός μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα για τους αντιπάλους μας. Νομίζω ότι το φαβορί θα αποδειχτεί στο γήπεδο. Εμάς αυτό δνε μας απασχολεί, μας απασχολεί η δική μας η ομάδα και πώς εμείς θα είμαστε ανταγωνιστικοί, είτε παίζουμε εντός έδρας είτε εκτός έδρας.

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της Κηφισιάς ενόψει του πρωταθλήματος;

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο της Κηφισιάς κοντά μας. Ξέρουμε ότι δεν έρχονται κατά εκατοντάδες, αλλά αν ήξεραν πόσο πολύ μας βοηθούν στα παιχνίδια, ίσως να ερχόντουσαν ακόμα περισσότεροι στο γήπεδο. Ελπίζουμε η ομάδα μας, με την εικόνα της, να προσεκλύσει και νέους φιλάθλους ώστε να έρθουν στο γήπεδο και να δούνε κάτι όμορφο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet