Στο πρώτο σχολικό κουδούνι της χρονιάς ο δήμαρχος Ηρακλείου
Κοινωνία

Στο πρώτο σχολικό κουδούνι της χρονιάς ο δήμαρχος Ηρακλείου

Ακόμα μια σχολική χρονιά ξεκίνησε στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και τα μέλη της δημοτικής Αρχής βρέθηκαν κοντά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς στην τελετή των αγιασμών των σχολείων της πόλης. Στο καθιερωμένο του μήνυμα ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, ευχήθηκε στα παιδιά, τους γονείς και τους καθηγητές, τονίζοντας ότι «ο Δήμος και η δημοτική Αρχή θα είναι δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα σε ό,τι χρειαστεί -όπως άλλωστε απέδειξε προετοιμάζοντας και πάλι άρτια τα σχολικά κτήρια για τη νέα περίοδο- ώστε να κυλήσει ομαλά και αυτή η χρονιά».

«Σήμερα χτύπησε το πρώτο κουδούνι. Με αγωνίες και χαρές για μικρούς και μεγάλους. Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Και να θυμόσαστε ότι, παρά τα όποια προβλήματα, η Παιδεία είναι το μεγαλύτερο εφόδιο στην ζωή μας», σχολίασε στο μήνυμά του ο Νίκος Μπάμπαλος.

Εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, η πρόεδρος, Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου, ευχαρίστησε τους διευθυντές των σχολείων του Ηρακλείου για την άψογη μεταξύ τους συνεργασία, η οποία έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα στη διαδικασία προετοιμασίας των σχολείων κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

«Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ώστε μέσα από μια καλή συνεργασία, να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Εμείς αυτό αισθανόμαστε ως υποχρέωση στον Δήμο μας, και θα προσπαθούμε διαρκώς για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τα παιδιά μας», τονίζει από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Κωνσταντίνος Πέτσας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet