Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος», στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος», στα Βριλήσσια

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 ο αγιασμός για την έναρξη των προγραμμάτων του της Δομής του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος» του Κοινωνικού Οργανισμου Προστασίας & Αληλλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων.

Ο δήμαρχος, Ξενοφών Μανιατογιάννης, στη σύντομη ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε όλους για την προσπάθεια που κάνουν για να στηρίξουν αυτά τα προγράμματα και τόνισε ιδιαίτερα ότι ο «Κρίκος» είναι παράδειγμα σε όλη την Αττική για την εξαίρετη δουλειά που κάνει το προσωπικό του και τις σημαντικές επιτυχίες που έχουν οι αθλητές μας που είναι μέλη μας.

Επίσης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση για τη δυνατότητα επέκτασης και αναδιαμόρφωσης του χώρου που θα λειτουργήσει ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αλλά και για το όραμα που έχει η δημοτική Αρχή για τη δημιουργία στέγης ημιαυτόνομης διαβίωσης.

Τόνισε, ακόμη, ότι στα θέματα που αφορούν άτομα με αναπηρία ο ίδιος προσωπικά και η διοίκησή του, αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο, θα δίνουν πάντα προτεραιότητα.

Στον χαιρετισμό της, η πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού, Β. Αρσένη –Λάμπρου, αφού καλωσόρισε τα νέα μέλη και τους γονείς τους, αναφέρθηκε στην ψυχική δύναμη που χρειάζεται να έχουν όλοι για να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους, αλλά και στην προσπάθεια της δημοτικής Αρχής για τον αγώνα που δίνεται ώστε να διατηρηθεί η δομή αυτή στην πόλη, η οποία εξυπηρετεί και τις ανάγκες όμορων Δήμων.

Τέλος, ευχαρίστησε το προσωπικό, τους εθελοντές  για την αγάπη που προσφέρουν στα μέλη και ευχαρίστησε τους γονείς και τον πρόεδρό τους κ. Στρατηγόπουλο για την πολύ καλή συνεργασία.

Η κοινωνική λειτουργός του εργαστηρίου του «Κρίκου», Φιλίππου, η προϊσταμένη της Δομής, Αναστασιάδου και το προσωπικό ευχήθηκαν σε όλους καλή αρχή στη νέα περίοδο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet