Αναμνήσεις από τη Ρεματιά Πεντέλης – Χαλανδρίου
Αυτοδιοίκηση

Αναμνήσεις από τη Ρεματιά Πεντέλης – Χαλανδρίου

Ταξίδι στον χρόνο πραγματοποιεί ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, στις 18:00, στο ξέφωτο κάτω από τον Προφήτη Ηλία.

Εκεί, «γειτονόπουλα της γειτονιάς μοιράζονται μαζί μας τις αναμνήσεις από έναν τόπο αλλοτινό και μαζί παντοτινό», όπως αναφέρεται στη σχετική αφίσα του συλλόγου.

Την εκδήλωση συντονίζει η γενική γραμματέας του συλλόγου, Ματρώνη Δικαιάκου, η οποία σχολιάζει σε σημείωμά της αναφορικά με την εκδήλωση:

Αφίσα εκδήλωσης ΡεματιάςΤο φθινόπωρο δεν είναι μόνο μελαγχολικό, αλλά και μια νέα αρχή!

«Σε λίγο η ρεματιά μας θα αρχίσει να πρασινίζει. Είναι μια όμορφη στιγμή να συναντηθούμε να πούμε τα νέα μας, να ανταλλάξουμε αναμνήσεις από τον αγαπημένο μας τόπο και τα όνειρά μας γι΄ αυτόν.

»Έτσι λοιπόν οργανώνουμε μια σύναξη των ανθρώπων που αγαπούν τη ρεματιά για να ακούσουμε τις αναμνήσεις συγκεκριμένων συμπολιτών μας, που είχαν το προνόμιο να κατοικούν κοντά της και να απολαύσουν τη συντροφιά της απο τα μικράτα τους. Θα ακούσουμε πώς ήταν το τοπίο τότε, πώς ο μαγικός αυτός τόπος συνυπήρχε με τη ζωή των αφηγητών μας, αλλά και με αυτή της πόλης.

Μια αφορμή να θυμηθούμε την ομορφιά που προσθέτει στη ζωή μας θα είναι αυτή η φθινοπωρινή γιορτή κι ένα αντάμωμα φίλων, που θα ολοκληρωθεί με τραγούδι απο τη Μαρία Γεωργάκα και κέρασμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet