Σε παράσταση διαμαρτυρίας μετέχουν οι εργαζόμενοι Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Σε παράσταση διαμαρτυρίας μετέχουν οι εργαζόμενοι Δήμου Αμαρουσίου

Σε παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, στις 13:00, στο υπουργείο Εσωτερικών συμμετέχει το Σωματείο Εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

Συνάδελφοι, την Τετάρτη 14 του Σεπτέμβρη συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο υπουργείο Εσωτερικών, στις 13:00, απαιτώντας την πλήρη αναγνώριση της προϋπηρεσίας, το ξεπάγωμα των μισθών μας, τις μισθολογικές μας απώλειες.

Συνάδελφοι, οι εργαζόμενοι στα έξι χρόνια της οικονομικής κρίσης έχουμε χάσει πάνω από έξι μισθούς. Ήρθε η στιγμή να ορθώσουμε το ανάστημά μας, να απαιτήσουμε Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, κάλυψη των απωλειών μας σε μισθούς και μεροκάματα, κατάργηση όλων των αντεργατικών μέτρων.  Αρνούμαστε να ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μέσα στη μιζέρια και τη φτώχεια. Οι εργαζόμενοι αρκετά μάτωσαν, αρκετά πλήρωσαν.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου καλεί όλα τα μέλη του να πάρουν μαζικά μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας απαιτώντας το ξεπάγωμα των μισθολογικών κλιμακίων, την πλήρη βαθμολογική και μισθολογική αναγνώριση της προϋπηρεσίας μας.

Αρνούμαστε να μπούμε στη λογική της ηττοπάθειας και της μοιρολατρίας. Αρνούμαστε να τους χαρίσουμε έστω και ένα ευρώ από τον κόπο μας και τον ιδρώτα μας προκειμένου να σωθεί η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Οι εργαζόμενοι δεν είπαν ακόμα την τελευταία τους κουβέντα, ήρθε η στιγμή να περάσουμε στην αντεπίθεση διεκδικώντας ότι χάσαμε την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Γυρίζουμε την πλάτη στην κοροϊδία της βαθμολογικής αναγνώρισης του Π.Δ. 69/2016 και στην παραπομπή στο 2018 που κάνει ο νόμος 4354/2016 (νέο μισθολόγιο) για τη μισθολογική αναγνώριση. Και τα δύο είναι κουτσουρεμένα μακριά και πέρα από τις σύγχρονες ανάγκες και διεκδικήσεις μας.

Την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2016, ώρα 13:00, ενώνουμε τη φωνή μας με ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα και άλλα πρωτοβάθμια σωματεία του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Διεκδικούμε την αναγνώριση της προϋπηρεσίας εκτός δημόσιου τομέα να καλύπτει όλους τους εργαζόμενους, με όλες τις σχέσεις εργασίας, να γίνεται με απλές διαδικασίες και να αποκτήσει πλήρη και ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά, τόσο για την μισθολογική, όσο και για την βαθμολογική εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet