Σε αγιασμούς σχολείων οι Λ. Μαγιάκης και Κ. Ψάλτη
Κοινωνία

Σε αγιασμούς σχολείων οι Λ. Μαγιάκης και Κ. Ψάλτη

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, Λευτέρης Μαγιάκης και η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Ψάλτη παρέστησαν στους αγιασμούς των 1ου Δημοτικού Σχολείου, 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και 16ου Δημοτικού Σχολείου.

Στις σύντομες παρεμβάσεις τους ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά και πρόοδο στους μαθητές και τους δασκάλους των σχολείων, ενώ ανέδειξαν τη σημασία της εκπαίδευσης, τόνισαν την ανάγκη συνεργασίας όλης της σχολικής κοινότητας και δήλωσαν τη διαθεσιμότητά τους προκειμένου και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο, να στηρίξουν την προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των γονιών για τη βελτίωση της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας.

Στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης κ.κ. Κύριλλος και παραβρέθηκε και ο υπ. Επικρατείας, Ν. Παππάς, ο οποίος δήλωσε τη σημασία που δίνει ο ίδιος και η κυβέρνηση απέναντι στα προβλήματα της ειδικής αγωγής.

Στη συνέχεια  ο υπουργός επισκέφθηκε τα εργαστήρια του Σικιαριδείου κι ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του ιδρύματος, ενώ αναμένεται συνάντηση της διοίκησης του τελευταίου με τον υπουργό προκειμένου να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet