Εξαιρετικές εμφανίσεις στο Ζάγκρεμπ για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του ΑΣΕΔ
Αθλητισμός

Εξαιρετικές εμφανίσεις στο Ζάγκρεμπ για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του ΑΣΕΔ

Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η ανδρική ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΑΣΕ Δούκα, η οποία έδωσε δύο δυνατά φιλικά παιχνίδιακόντρα στην ισχυρή Δυναμό Ζάγκρεμπ.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της κροατικής ομάδας στο κοινό της, ενώ παράλληλα αποτέλεσαν δύο σημαντικά τεστ για τους αθλητές του Γιάννη Μοστριού.

Ο απολογισμός μιας ισοπαλίας (5-5) και μιας νίκης (1-3) για τον ΑΣΕΔ είναι σίγουρα ικανοποιητικός και αυξάνει τις προσδοκίες των φίλων της ομάδας!

Το πρώτο ματς (5-5) ήταν εξαιρετικό σε ρυθμό και εξέλιξη, με τους Medeiros (2), Σταυρακόπουλο, Κωνσταντίνου και Μάλοβιτς να σκοράρουν τα πέντε γκολ του ΑΣΕΔ, ο οποίος έχασε τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, στο δεύτερο ματς οι «μπλε» κατάφεραν να πανηγυρίσουν σπουδαίο διπλό (1-3), με σκόρερ τους δύο Βραζιλιάνους (Ferreira 2, Medeiros), έχοντας προηγηθεί με σκορ 0-3 από το πρώτο ημίχρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν 2.000 και πλέον φίλοι της Δυναμό Ζάγκρεμπ οι οποίοι δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα, χειροκροτώντας στο τέλος και τις δύο ομάδες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet