Αλ. Μαυραγάνης: Τα Βριλήσσια δεν είναι «virtual city» κ. Ιωαννίδη
Πολιτική

Αλ. Μαυραγάνης: Τα Βριλήσσια δεν είναι «virtual city» κ. Ιωαννίδη

Με σκληρό ύφος απαντά ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βριλησσίων, Αλέξης Μαυραγάνης, στις διαδικτυακές κριτικές που ασκεί στη δημοτική Αρχή ο τέως δήμαρχος, Κώστας Ιωαννίδης.

Μία από τις παρεμβάσεις του κ. Κ. Ιωαννίδη στον λογαριασμό του στο facebook:

Ανάρτηση Κ. Ιωαννίδη στο facebook για το πράσινο στα Βριλήσσια

Ο αντιδήμαρχος κατηγορεί τον τέως δήμαρχο ότι μεμψιμοιρεί, υποτιμώντας το έργο των υπηρεσιών και των εργαζομένων του Δήμου, θυμίζοντάς του ότι οι κάτοικοι των Βριλησσίων «είναι ενεργοί πολίτες και δεν πάσχουν από alzheimer».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Αλ. Μαυραγάνη:

Η στείρα (και εξόχως απολίτικη) αντιπολιτευτική κατρακύλα του πρώην δημάρχου Κ. Ιωαννίδη άρχισε, για λόγους που εκείνος γνωρίζει, κάπου στα μέσα του καλοκαιριού και σταματημό δεν έχει… Με δεδομένη την άγνοια του να ασκήσει εποικοδομητική αντιπολίτευση προς όφελος του Δήμου (έτσι συνήθως συμβαίνει όταν επί χρόνια πορεύεσαι ως μπουρζουάς και κομματικός δαχτυλιδάτος της τοπικής εξουσίας), έχει κηρύξει τον ατομικό του «ανένδοτο» κατά των δημοτικών υπηρεσιών και ιδίως των πλέον σκληρά εργαζομένων σε συνθήκες σημαντικών ελλείψεων και ανανέωσης προσωπικού.

Από δημοσιεύματα προσκείμενών του μπλογκς (νέων και παλιών κολλητών και γνωρίμων του), τοπικών μέσων επικοινωνίας, αλλά και αλλεπάλληλες παρεμβάσεις μέσω των προσωπικών σελίδων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με συνεχείς αναφορές άλλοτε σε υποτιθέμενα προβλήματα στην καθαριότητα, στον ηλεκτροφωτισμό και τελευταία στοχοποιώντας την υπηρεσία Πρασίνου, επιδίδεται στον τσάμπα διαδικτυακό σαματά, θεωρώντας προφανώς ότι έτσι επιτελεί ορθά τον θεσμικό ρόλο του. Παρότι στην πραγματικότητα όπου παρουσιάζονται όποια προβλήματα -και όπου ειδικότερα χρειάστηκε το αναφερόμενο διάστημα της διαδικτυακής του έξαρσης, υπήρξε άμεση παρέμβαση από την κάθε φορά αρμόδια υπηρεσία.

Για αυτόν τον λόγο, αντιπαρερχόμενος τις αντιπολιτευτικές μεμψιμοιρίες, οφείλονται ευχαριστίες και συγχαρητήρια στις αρμόδιες υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου για την ευθύνη και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που επέδειξαν για την άρτια προετοιμασία ανοίγματος των σχολικών συγκροτημάτων της πόλης και υποδοχής των μαθητών μας, καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Τομέας στον οποίο αυτονόητα δόθηκε η διοικητική και υπηρεσιακή προτεραιότητα από αρχές του τρέχοντος μηνός, κι ας μέμφονται τους εργαζόμενους όσοι προτιμούν τον ρόλο των εκφραστών της ανέξοδης αντιπολίτευσης.

Στους τομείς της ανακύκλωσης-κομποστοποίησης και διαλογής στην πηγή (ΔσΠ) των αποβλήτων, των υποδομών ύδρευσης, των αντιπλυμμηρικών έργων, της κοινωνικής πολιτικής συνοχής και αλληλεγγύης και της πολιτικής υγείας, της διαχείρισης αδέσποτων, του πολιτισμού-αθλητισμού, της παιδείας και της νέας εσωτερικής-διοικητικής οργάνωσης των δημοτικών υπηρεσιών, γίνονται από σημαντικά έως πρωτοποριακά πράγματα από τη δημοτική Αρχή του Ξένου Μανιατογιάννη-Δήμου Δημιουργίας που δεν παραγράφονται από μηδενιστικούς αφορισμούς. Το σπορ των διαδικτυακών αναρτήσεων στιγμιαίων προβλημάτων (συχνά και με μπαγιάτικες φωτό) του κ. Ιωαννίδη δεν μπορεί να δημιουργήσει κακή εικόνα για τον Δήμο, όσο κι αν ο ίδιος προς άγρα ψήφων το επιθυμεί. Αντίθετα, τον εκθέτει και όσο περισσότερο το εξασκεί, τον γραφικοποιεί.

Παρότι  (στο μόνο που) συμφωνώ μαζί του είναι ότι κριτές όλων μας, των πράξεων, παραλείψεων, αναφορών και συμπεριφορών μας, είναι οι δημότες. Οι Βριλησσιώτισσες και Βριλησσιώτες δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, θυμόμαστε και θυμούνται όλοι άλλωστε τα έργα και τις ημέρες του.

Αντί εκτενέστερου σχολιασμού, μόνο αυτό… Τα Βριλήσσια δεν είναι «virtual city» και οι κάτοικοί τους είναι ενεργοί πολίτες που δεν πάσχουν από alzheimer…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet