«Έχει εξαντληθεί η συζήτηση για βιοκλιματική & Πολιτική Προστασία κα Διακολιού»
Πολιτική

«Έχει εξαντληθεί η συζήτηση για βιοκλιματική & Πολιτική Προστασία κα Διακολιού»

Σε «διάλογο κωφών» εξελίσσεται η συζήτηση για τη βιοκλιματική αναβάθμιση γειτονιών του Αμαρουσίου, όπως τονίζει η διοίκηση του Δήμου απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαίρης Διακολιού (Με ειρωνείες συνεχίζεται ο «διάλογος» Δήμου και Μ. Διακολιού).

Η πολιτική συζήτηση για τη βιοκλιματική αναβάθμιση του Παραδείσου και την Πολιτική Προστασία του Δήμου έχει, σύμφωνα με τη διοίκηση του Δήμου, «εξαντληθεί» και πλέον στην κα Διακολιού ταιριάζει το γνωμικό «στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα», όπως τονίζεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Με ειρωνείες συνεχίζεται ο «διάλογος» Δήμου και Μ. Διακολιού
Η πολιτική μοναξιά της κας Διακολιού γεννά παραφροσύνη

Κάθε Παρασκευή απόγευμα η κα Διακολιού προσπαθεί να ξεπεράσει την πολιτική της μοναξιά εκδίδοντας ανακοινώσεις σε βάρος της διοίκησης του Δήμου. Καταλαβαίνουμε την ανάγκη της για ακόμη πέντε λεπτά δημοσιότητας, αλλά δυστυχώς αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα της «κάνουμε παρέα».

Η πολιτική συζήτηση για τη Βιοκλιματική του Παραδείσου και την Πολιτική Προστασία έχει εξαντληθεί εντός κι εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και πλέον εξελίσσεται, με ευθύνη της, σε διάλογο κωφών.

Και ο σοφός λαός μας λέει σε αυτές τις περιπτώσεις το γνωμικό «στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα».

Είναι ένα γνωμικό «κομμένο και ραμμένο» στα «μέτρα» της κας Διακολιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet