«Απογείωσε» το κοινό ο Leon of Athens
Πολιτισμός

«Απογείωσε» το κοινό ο Leon of Athens

Ο υπέροχος κήπος της Βίλας Καζούλη γέμισε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 από τους ήχους του Leon of Athens.

Ο Leon of Athens (Τιμολέων Βερέμης) με το συγκρότημά του έδωσαν μια μοναδική συναυλία στον καταπράσινο κήπο της Βίλας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2016».

Ο προαύλιος χώρος της Βίλας Καζούλη δεν είχε χρησιμοποιηθεί για τέτοιου είδους εκδηλώσεις εδώ και πολλά χρόνια. Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Σταύρος Ζαπάντγης, ο οποίος προλόγισε το δημοφιλές συγκρότημα του Leon of Athens, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η πραγματοποίηση της αποψινής συναυλίας στη Βίλα Καζούλη οφείλεται στην ομαδική συνεργασία διάφορων φορέων και υπηρεσιών του Δήμου Κηφισιάς. Ο κήπος της Βίλας έπρεπε να αναδιομορφωθεί και καλλωπιστεί, καθώς και να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλον τον χώρο του προαύλιου. Γι΄ αυτόν τον λόγο όλες οι ανάλογες υπηρεσίες του Δήμου εργάσθηκαν εντατικά με αποτέλεσμα η Βίλα Καζούλη να γίνει ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας, όπως οφείλει πάντα να είναι.

»Συγκεκριμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Χρήστο Καλό, τον υπεύθυνο του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κηφισιάς κ. Κώστα Παπαϊωάννου και το τεχνικό προσωπικό του, καθώς και τον εντεταλμένο δημοτικό δύμβουλο Κηφισιάς κ. Γιώργο Κομιανό και το προσωπικό του τμήματος Πρασίνου, αλλά και το τμήμα Καθαριότητας του Δήμου μας.

»Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Γιώργο Πατρίκιο για την παραχώρηση του χώρου της Βίλας Καζούλη και τον γενικό διευθυντή κ. Ιωάννη Κανέλλη».

Ο Leon of Athens με τους μουσικούς του χάρισε στον κόσμο και δη στη νεολαία που κατέκλυσε τη Βίλα Καζούλη, μια μοναδική ποπ-ροκ συναυλία με τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, κομμάτια από το πιο πρόσφατο «Global» και το ντεμπούτο του «Futrue», νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο του, καθώς και ορισμένες αγαπημένες διασκευές.

Οι μουσικοί του Leon of Athens και ο ίδιος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ τα σκηνικά και ο φωτισμένος κήπος της Βίλας Καζούλη απογείωσαν τη συναυλία.

Στη συναυλία παρευρέθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Σταύρος Ζαπάντης, ο αντιπρόεδρος Αχιλλέας Κουρέπης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς Γιώργος Σκορδίλης και Πάνος Ραφτόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Κική Αυγουστάτου, Ελευθερία Ρούσσου και Μαρία Δαμάσχη.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet