Στην τελετή έναρξης συνεδρίου του Ομίλου Ιατρικού ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Στην τελετή έναρξης συνεδρίου του Ομίλου Ιατρικού ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Την τελετή έναρξης του Συνεδρίου «Athens Medical Leadership + Innovation Conference», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, χαιρέτησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, παρουσία κορυφαίων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων.

Το συνέδριο οργάνωσε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 32 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας και προσφοράς, σε κορυφαίες και καινοτόμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης μεταξύ άλλων υπογράμμισε το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας τις τελευταίες δεκαετίες από τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, με την ίδρυση το 1984 του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι.

Παράλληλα επεσήμανε τη σημαντική συνεισφορά του στην οικονομία της χώρας, μέσω των επενδύσεων και της συνεχούς ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού. «Σε μία πόλη, όπως το Μαρούσι όπου ο ιατρικός τουρισμός μπορεί να αναπτυχθεί, το Ιατρικό Κέντρο μπορεί να αποτελέσει την πηγή του ιατρικού τουρισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου, προκειμένου, όπως σημείωσε, μέσω της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών στην ιατρική επιστήμη να συνεισφέρει στη διατήρηση και προαγωγής της υγείας των πολιτών.

Στο διήμερο συνέδριο κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις σε όλο το φάσμα της σύγχρονης ιατρικής (εννέα ειδικότητες), ενώ παράλληλα μεταδόθηκαν πρωτοποριακές επεμβάσεις που διενεργούνται στα νοσοκομεία του Ομίλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet