Το αθλητικό πανόραμα του Σαββατοκύριακου (24-25/9) για τον ΚΑΟΛ
Αθλητισμός

Το αθλητικό πανόραμα του Σαββατοκύριακου (24-25/9) για τον ΚΑΟΛ

Με πλούσια αγωνιστική δράση κύλησε το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεβρίου 2016 για τον ΚΑΟ Λυκόβρυσης.

Ακολουθεί περιγραφή της δράσης των επιμέρους αθλητικά τμήματα, όπως καταγράφονται στον λογαριασμό του συλλόγου στο facebook.

ΑΝΔΡΙΚΟ

ΚΑΟ Λυκόβρυσης – Γ.Σ. Χαλανδρίου 42-48

Σε φιλικό προετοιμασίας ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης αντιμετώπισε τον Γ.Σ. Χαλανδρίου (Β΄ ΕΣΚΑ) και έδειξε πολύ ανταγωνιστική εικόνα. Ο αγώνας έδωσε την ευκαιρία στον κόουτς Δημητριάδη να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα και παρά τις απουσίες στη ρακέτα και τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, το αποτέλεσμα δείχνει ότι η προετοιμασία βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στα τελευταία 4 λεπτά η πεντάδα είχε μ.ο. ηλικίας 20 χρόνων.

Για τον ΚΑΟΛ αγωνίστηκαν οι: Σαρρής 5, Συλλαΐδης 3, Μποντίνης, Μαντάς Α. 1, Δασκαλόπουλος 2, Σταθιάς 1, Μαντάς Δ. 9, Καλογεράκος 6, Κωτούλας 10 (2), Κασκούρας 2, Καφαντάρης 2, Τσαγκούλης Α., Σταυρόπουλος 1, Λαζίδης, Εσκιντζής Θ., Βακρινός .

Δεν αγωνίστηκαν οι Κλεφτόγιαννης, Σταματόπουλος.

Τραυματίες – απόντες: Παπαδέας, Κουτρούλης.

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΚΑΟ Λυκόβρυσης – ΑΕΚ Μαρκοπούλου/Πόρτο Ράφτη 50-41 (ημ: 27-15)

Σε μια μέτρια εμφάνιση για τις δυνατότητές τους, οι Έφηβοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ Μαρκοπούλου/Πόρτο Ράφτη και να μείνουν έναν βαθμό κάτω από την κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Τα πολλά χαμένα ριμπάουντ και η έλλειψη καθαρού μυαλού στην επίθεση διατήρησαν τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο. Παρ΄ όλα αυτά δεν έχασαν σε κανένα σημείο τον έλεγχο του αγώνα και την πρωτοπορία στο σκορ και έδειξαν ότι και στην κακή τους μέρα οι δυνατότητές τους είναι υψηλές.

Τα δεκάλεπτα
Α: 17-7 Β: 10-8 Γ: 13-10 Δ: 10-16

Επόμενος αγώνας απέναντι στον Γ.Σ. Κηφισιάς εντός έδρας.

Για τον ΚΑΟΛ έπαιξαν οι: Καμπόσος, Νάξης, Κοτρωνούλας Στάθης 12 , Κωνσταντόπουλος, Κωνσταντατος, Δελατόλας 16 (2), Μπαϊλάς 16, Αθανασόπουλος, Τσαγκούλης 6, Κόκκας, Μοσχοβής.

Τραυματίες – απόντες: Κατσιάφας, Χασσάν.

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΚΑΟ Λυκόβρυσης – ΑΕΚ Μαρκοπούλου/Πόρτο Ράφτη 78-30 (ημ: 43-14)

Τα δεκάλεπτα:
Α: 19-4 Β: 24-10 Γ: 15-7 Δ: 20-9

Πολύ καλή εμφάνιση για τους μικρούς «Λύκους» που έδειξαν σταθερά καλή εικόνα σε όλο τον αγώνα, παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ και επιβεβαίωσαν ότι η προσπάθειά τους στην προπόνηση τους ανταμείβει. Έτσι πλησίασαν στον έναν βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου τους.

Επόμενος αγώνας με τον Γ.Σ. Κηφισιάς εντός έδρας.

Για τον ΚΑΟΛ έπαιξαν οι: Πογκάτσια 2, Χριστοφιλόπουλος 2, Χαμακιώτης 1, Τατάκης 12, Καλοφορίδης, Γεωργιάδης, Παγκάς 15 (1), Κέφαλος 16, Νομικός 2, Λασπίτης 21, Σοφουρής 3, Τουρατσόγλου 4.

Τραυματίες – απόντες: Τζώνης, Γκίκας.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Αχαρνής – ΚΑΟ Λυκόβρυσης 103 -16

Πρώτος αγώνας των Κορασίδων του ΚΑΟΛ για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ απέναντι στην πολύ ισχυρή ομάδα Αχαρνής. Οι Κορασίδες του ΚΑΟΛ μπήκαν πολύ αγχωμένες στο ντεμπούτο τους και τον ρυθμό στον αγώνα επέβαλε η πιο έμπειρη ομάδα του Μενιδίου. Παρά την ευρεία διαφορά στο τελικό σκορ του αγώνα οι παίκτριες του ΚΑΟΛ κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι οι πιο πολλές αθλήτριες είναι ηλικίας Παγκορασίδων και με υπομονή και επιμονή η προσπάθεια θα φέρει και τα αποτελέσματα, αν και ο πρωταρχικός στόχος της συμμετοχής και της προσπάθειας επετεύχθη και με το παραπάνω.

Επόμενος αγώνας με τον Α.Σ, Ροδόπολης εντός έδρας.

Για τον ΚΑΟΛ αγωνίστηκαν οι: Βουλκίδη Κ. 10, Μπαρμπαρή 3, Τατάκη 3, Κόκκαλη Ε., Αρβανίτη, Νομικού, Δημητροπούλου, Αθανασοπούλου, Σαλλιών.

Απούσες – τραυματίες : Κόκκαλη Ι., Κογκετσίδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet