Ποιους ενοχλεί η… πληθωρικότητα της Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη;
Πρόσωπα

Ποιους ενοχλεί η… πληθωρικότητα της Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη;

«Πολεμικό κλίμα» φαίνεται να έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της παράταξης του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη. «Πέτρα σκανδάλου» η πρόεδρος του ΠΕΑΠ, δημοτική σύμβουλος της ίδιας παράταξης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, η οποία «μοιράζει εγκεφαλικά» σε πολλά στελέχη της διοικούσας παράταξης, όπως εύστοχα σχολίασε σύμβουλος της μειοψηφίας.

Μάλιστα, όπως ανοιχτά είπε, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος, αλλά και συζητούσαν στα «πηγαδάκια» στον προθάλαμο της αίθουσας συνεδριάσεων διάφοροι επικεφαλής και δημοτικοί σύμβουλοι παρατάξεων της μειοψηφίας, σε συνάντηση της πλειοψηφούσας παράταξης τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 «βγήκαν τα μαχαίρια» κατά της προέδρου του ΠΕΑΠ.

Το κύριο επιχείρημα των άσπονδων φίλων της κας Μ. Πατούλη-Σταυράκη είναι ότι η πρόεδρος χρησιμοποιεί τη θέση της στο ΠΕΑΠ για να «κτίσει» το προσωπικό προφίλ της, με κάποιους από αυτούς να… ανεβάζουν τις φιλοδοξίες της μέχρι τη θέση του επόμενου δημάρχου της Λυκόβρυσης-Πεύκης. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, υπήρξαν συνάδελφοί της που ζήτησαν ακόμη και τη διαγραφή της από την παράταξη, σε μια προσπάθεια αποδυνάμωσης του μέχρι σήμερα έργου της.

Πάντως, ο κ. Τ. Μαυρίδης αντιμετώπισε με εκνευρισμό το γεγονός ότι ο κ. Κωνστάντος σχολίασε, στην προαναφερόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., τα εσωτερικά άλλης παράταξης, ενώ ο εκνευρισμός του μεγάλωσε ακόμη περισσότερο όταν ο επικεφαλής της Λυκόβρυσης Πεύκης.- του ζήτησε επίμονα «να στηρίξει ανοιχτά την πρόεδρο του ΠΕΑΠ» για τους χειρισμούς της στο Νομικό Πρόσωπο, κάτι που ο κ. Τ. Μαυρίδης έκανε… γενικά, λέγοντας ότι «στηρίζω όλα τα στελέχη της διοίκησης».

Πάντως, η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Μαριάννα Μαμαλάκη επιβεβαίωσε εμμέσως ότι υπήρξε ένταση στη συνάντηση της παράταξης, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη σύμβουλος ανέγνωσε επιθετική επιστολή κατά της κας Πατούλη στην εν λόγω συνάντηση.

Πώς αντιμετωπίζει η ίδια η κα Πατούλη-Σταυράκη το όλο σκηνικό; Όταν ερωτάται, αρκείται στο να χαμογελά και να λέει ότι η ίδια προσπαθεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί το έργο της στο ΠΕΑΠ, προς όφελος των δημοτών και του Δήμου.

Για την επίμαχη συνεδρίαση της παράταξης, όταν ρωτήθηκε απάντησε ότι δεν γνώριζε τι έχει συμβεί, αφού η ίδια δεν συμμετείχε σε αυτήν.

Τέλος, για το εάν έχει ή όχι φιλοδοξίες να διοικήσει τον Δήμο, απαντά (διατηρώντας το αινιγματικό χαμόγελο): «Προς το παρόν είμαι πρόεδρος του ΠΕΑΠ…».

Αναμφίβολα, η πληθωρική προσωπικότητα της πρώτης σε σταυρούς δημοτικής συμβούλου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρούς, οι οποίοι -μεταξύ άλλων- δείχνουν να ενοχλούνται σφόδρα και από το γεγονός ότι η κα Πατούλη-Σταυράκη είναι σύζυγος του επίσης… πληθωρικού προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet