«Καταιγιστικά» τα Βριλήσσια, 4-0 την Ανθούπολη
Αθλητισμός

«Καταιγιστικά» τα Βριλήσσια, 4-0 την Ανθούπολη

Σαρωτική νίκη πέτυχαν τα Βριλήσσια στη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ «συντρίβοντας» την Ανθούπολη με 4-0, κάνοντας ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο.

Και είναι αλήθεια ότι με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου τίποτε δεν προμήνυε τη «βροχή» των γκολ που θα ξέσπαγε στο δεύτερο μέρος, αφού οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Κι όμως, στην επιστροφή και συγκεκριμένα στο 49΄ ο Μακρυπίδης με πλασέ έκανε το 1-0, για να ακολουθήσει μετά το 70΄ ο «καταιγισμός».

Συγκεκριμένα στο 74΄ ο Πουλάκης γράφει το 2-0, τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Μακρυπίδης κάνει δύο τα προσωπικά του γκολ και «τριτώνει» τα τέρματα για την ομάδα του, για να έρθει στο 85΄ ο Τσούμας να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Μητράκος, Μουρουνάκης – Μπαράκος

Βριλήσσια (Σπύρος Σδράλαγκας): Κουγιανός, Νικολογιάννης, Δημητρέλλος, Μπαντούνας, Καγιώργης, Σαχινίδης, Μακρυπίδης (87΄ Τσούμας), Χατζηγρυπάρης, Κατσιμίχας (82΄ Γκότσης), Χαλιβελάκης, Πουλάκης (85΄ Γκίζης).

Ανθούπολη (Αντώνης Ζαφειριάδης): Καπόπουλος, Σταύρου (58΄ Αλ. Στρείδης), Κυριανάκης, Κακιώρης, Τζεβελέκος, Στανόγιεβιτς, Μιχαλακέλης (72΄ Παππάς), Τσαγκής, Τζαβέλας, Κανέλλος (46΄ Μπάρδι), Ν. Στρείδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet