Σπ. Σταθούλης: Άλλοθι στον εργολάβο δίνει η Μ. Διακολιού
Ποιότητα Ζωής

Σπ. Σταθούλης: Άλλοθι στον εργολάβο δίνει η Μ. Διακολιού

«Άλλοθι» στον εργολάβο που κατασκευάζει το έργο του πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης δίνει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαίρη Διακολιού, όπως τονίζει ο αναπληρωτής δημάρχου του Δήμου Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης, απαντώντας σε ανακοίνωση της πρώτης περί καθυστερήσεων στο έργο («Πάρκινγκ Ευτέρπης: Άρχισαν οι καθυστερήσεις πριν καν αρχίσει το έργο»).

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής δημάρχου επισημαίνει ότι υπεύθυνος για τις καθυστερήσεις είναι ο εργολάβος που ανέλαβε για λογαριασμό της ΔΕΔΔΗΕ να εκτελέσει εργασίες μεταφοράς του δικτύου της ΔΕΗ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση – απάντηση:

Άλλοθι στον Καλογρίτσα από την κα Διακολιού

Ο λαϊκισμός της κας Διακολιού δεν έχει όριο. Αυτό αποδεικνύεται από την πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε, με την οποία επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση του Δήμου για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στη μεταφορά του δικτύου της ΔΕΗ στην πλατεία Ευτέρπης.

Η εμμονή της να ασκεί αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση ξεπερνά κάθε όριο.

Η σημερινή διοίκηση του Δήμου έγκαιρα ενημέρωσε τους κατοίκους και τον εμπορικό κόσμο της πόλης για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην ολοκλήρωση των εργασιών μεταφοράς του δικτύου της ΔΕΗ της πλατείας Ευτέρπης. Και για τις καθυστερήσεις αυτές υπεύθυνος είναι ο εργολάβος που ανέλαβε για λογαριασμό της ΔΕΔΔΗΕ να εκτελέσει αυτές τις εργασίες. Κι όχι φυσικά ο Δήμος. Αντί λοιπόν να εγκαλεί τον εργολάβο, του δίνει άλλοθι.

Σε κάθε περίπτωση, η χρονική αυτή καθυστέρηση της μεταφοράς του δικτύου της ΔΕΗ σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί ούτε τη χρησιμότητα του έργου, ούτε την κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης από τον ανάδοχο του έργου εντός των αρχικών χρονοδιαγραμμάτων.

Όσον αφορά τις προτάσεις της περί δήθεν υπογειοποίησης του σταθμού του ΗΣΑΠ ενόψει της κατασκευής της επέκτασης του Μετρό, γνωρίζει καλά ότι πρόκειται για όνειρα θερινής νυκτός. Τα λέει για να τα λέει, ενώ γνωρίζει ότι δεν γίνονται. Κι αυτό γιατί η επέκταση του Μετρό θα πάρει μερικά χρόνια ακόμη για να ξεκινήσει, αφού δεν έχει καν προγραμματιστεί. Ενώ κονδύλια για την υπογειοποίηση του Σταθμού ΗΣΑΠ δεν υπάρχουν σήμερα και δεν θα υπάρχουν για πολλά χρόνια ακόμη, με δεδομένη τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.

Δεν θα αφήσουμε λοιπόν το Κέντρο και την εμπορική μας αγορά χωρίς πάρκινγκ, το οποίο είναι απολύτως απαραίτητο, περιμένοντας να γίνει πράξη το ανέφικτο. Το Κέντρο του Αμαρουσίου χρειάζεται έργα υποδομής και παρεμβάσεις που θα το αναβαθμίσουν, κι όχι λόγια του αέρα και σκόρπιες ιδέες που δεν εφαρμόζονται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet