Ήττα εντός έδρας για τον Τυφώνα στο ξεκίνημα της Β΄ ΕΣΚΑ
Αθλητισμός

Ήττα εντός έδρας για τον Τυφώνα στο ξεκίνημα της Β΄ ΕΣΚΑ

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Β΄ ΕΣΚΑ ο Τυφών, χάνοντας από τον ΟΦΗΗ με σκορ 55-63.

Η ομάδα του Ηρακλείου βρέθηκε να χάνει από το πρώτο δεκάλεπτο με 9 πόντους διαφορά (14-23), αλλά στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου είχε μειώσει στο καλάθι (28-30), για να περάσει στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου μπροστά με πέντε πόντους (46-41). Ωστόσο, το τελευταίο δεκάλεπτο αποδείχθηκε καταστροφικό για τους γηπεδούχους, καθώς κατάφεραν να βάλουν μόλις 9 πόντους και να δεχθούν 22!

Το γιατί το περιγράφουν οι ίδιοι στον λογαριασμό τους στο facebook:

Δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη ο ΤΥΦΩΝ Α.Σ. με αντίπαλο τον ΟΦΗΗ, αφού απουσίες και τραυματισμοί επηρέασαν σημαντικά την απόδοση της ομάδας μας. Δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Παπαντωνίου, Σκρέκας και Χρυσανθίδης, αποχώρησε στην 1η περίοδο με σοβαρό τραυματισμό ο Ανδρέας Καυκής, ενώ ο Ανδρέας Δρακόπουλος έπαιξε σχεδόν όλο το παιχνίδι τραυματίας. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προς το τέλος της αναμέτρησης ήρθαν οι αποβολές με 5 φάουλ των Πρίφτη και Freeman, οι οποίοι είχαν συγκλονιστική απόδοση μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Συγχαρητήρια στους παίχτες που αγωνίστηκαν, τα έδωσαν όλα και προσπάθησαν να καλύψουν τα κενά των «ατελείωτων» απουσιών. Συνεχίζουμε δυνατά το όμορφο ταξίδι Πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ.

Διαιτητές: Πολυχρόνης, Κομιανός

Δεκάλεπτα: 14-23, 28-30, 46-41, 55-63.

Τυφών (Ταμπάκης, Γεωργογάλλας): Χασαπόπουλος 2, Δρακόπουλος 5 (1), Παπαδημητρίου, Χρυσανθίδης, Καυκής 2, Πετριανίδης 7, Ετζιάκα 22 (1), Πρίφτης 2, Γόντικας 15, Ιωνάς, Κούτρας, Μεγαλοοικονόμου.

ΟΦΗΗ (Βουρλιάς, Κοσμίδης): Χασαπόπουλος 6 (2), Καλαποθαράκος 3 (1), Νικολαΐδης 18 (1), Δρακόπουλος 4 (1), Ροΐδης 6, Παπαδόπουλος 2, Χωριανόπουλος 3, Μπουζιάνης 5 (1), Δουβλίδης, Κουρής 8, Σαπρανίδης 3, Τσίγκανος 5.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet