Ισοπαλία απέσπασε η Κηφισιά από τον Ιάλυσο
Αθλητισμός

Ισοπαλία απέσπασε η Κηφισιά από τον Ιάλυσο

Παρά την γρήγορη ανατροπή του σκορ στο πρώτο ημίχρονο. η Κηφισιά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Ρόδο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο Ιάλυσος μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με το τέρμα του Σπάρταλη στο 13΄, ωστόσο η Κηφισιά ισοφάρισε με τον Καρακώστα από στημένη φάση και λίγο πριν τα 45΄ ο Φαρινόλα έβαλε μπροστά την ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους στα καρέ του Γουμάγια και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 72΄ ξανά με τον Σπάρταλη. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του ματς έπεσε με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία με σκορ 2-2.

Οι «Κηφισιώτες» διαμαρτυρήθηκαν στη φάση του 26΄ μιλώντας για χτύπημα εκτός φάσης του Φαρινόλα από τον Κοκκίνη, η οποία δεν τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς και για το γκολ με το οποίο ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος.

Διαιτητής ήταν ο Κακρίδης, με βοηθούς τους Γκότση και Μπουρτζοβίτη (Κορινθίας).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Δημήτρης Γκάιδος): Παπαδόπουλος, Κοκκίνης, Λίτσος, Καρπαθάκης (62΄ Γιαννόπουλος), Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης, Χατζηφούντας, Παυλίδης, Δελαπόρτας, Αρχοντούλης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Ρεντζής, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Φαρινόλα (84΄ Νίκολλα), Σάμιος, Μακρίδης, Παναγιωτόπουλος (68΄ Παληαρούτας),

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet