Δύο ήττες και μία νίκη για τα αγωνιστικά τμήματα του Φ.Ο. Βριλησσίων
Αθλητισμός

Δύο ήττες και μία νίκη για τα αγωνιστικά τμήματα του Φ.Ο. Βριλησσίων

Με δύο ήττες και μία νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους τα αγωνιστικά τμήματα του Φ.Ο. Βριλησσίων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων και Κορασίδων ΕΣΠΑΑΑ εκτός συναγωνισμού 2.

Οι αναλυτικές περιγραφές των σχετικών αναμετρήσεων, όπως αυτές αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου των Βορείων Προαστίων, έχουν ως εξής:

Πανελλήνιος Γ.Σ. – Φ.Ο. Βριλησσίων 3-1

Πρεμιέρα για την ομάδα Κορασίδων του Φ.Ο. Βριλησσίων που συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τον γ΄ όμιλο του α΄ ομίλου, όπου το Σάββατο 08/10 αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πανελλήνιο Γ.Σ.

Η γηπεδούχος ομάδα, παρά το κακό της ξεκίνημα, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της εικόνα και να επικρατήσει με 3-1 (19-25, 25-18, 25-22, 25-15) σετ.

Η ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων ξεκίνησε με καλό σερβίς, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύτηκε το άγχος της νεαρής ομάδας του Πανελληνίου. Έτσι κατάφερε να προηγηθεί με 0-5 και 1-9. Η ομάδα του Πανελληνίου έκανε πολλά αβίαστα λάθη και έδωσε περίπου τους μισούς πόντους του Φ.Ο. Βριλησσίων χάρη σε δικές της λανθασμένες ενέργειες στο πρώτο σετ. Όσο περνούσε ο χρόνος, όμως, έβρισκε καλύτερο ρυθμό, παίζοντας καλύτερο βόλεϊ. Αυτό φάνηκε αρχικά στο δεύτερο σετ, όπου επικράτησε σχετικά εύκολα της φιλοξενούμενης ομάδας.

Το τρίτο σετ ήταν το μόνο όπου ανταγωνίστηκαν οι δύο ομάδες και ίσως είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων προηγήθηκε ακόμα και με +5 (10-15), με την ομάδα του Πανελληνίου να ροκανίζει τη διαφορά, στο -2, (19-21). Εκεί έδειξε περισσότερα ψυχικά και σωματικά αποθέματα και κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Το τέταρτο σετ ήταν τυπική διαδικασία με την ομάδα του Πανελληνίου να έχει καλύτερη ψυχολογία, να παίζει πιο απελευθερωμένο και στρωτό βόλεϊ, να της βγαίνουν όλες οι ενέργειες και με την ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων να μοιάζει μάλλον «χαμένη» στον αγωνιστικό χώρο και το τελικό σκορ μάλλον να την κολακεύει βάσει της αγωνιστικής της εικόνας.

Η ομάδα του Πανελληνίου, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έδειξε ότι είναι ομοιογενές και δουλεμένο σύνολο που έπαιζε καλό και στρωτό βόλεϊ, με αρκετό μέλλον μπροστά της.

Αντίθετα, η ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων έχει στις τάξεις παιδιά που στερούνται παραστάσεων ή «πρωταγωνιστικού» ρόλο σε αυτό το επίπεδο και χρειάζεται αρκετό χρόνο και προσπάθεια ώστε να γίνει ένα σύνολο τουλάχιστο στα επίπεδα της προηγούμενης τριετίας.

Στον εν λόγω αγώνα δεν υπήρχαν, λόγω ασθενειών ή άλλων λόγων, στοιχειώδης λύσεις για να πάρουν  κάποιες απαραίτητες ανάσες αθλήτριες. Στόχος είναι με τη σταδιακή βελτίωση των συνθηκών προπόνησης, που εδώ και 1,5 μήνα δεν είναι οι κατάλληλες, να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα και να παρουσιάσει ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές σύνολο.

Πανελλήνιος Γ.Σ. (Ξανθόπουλος): 2. Σταθοπούλου, 13. Χάσκη (αρχηγός), 19. Γιάλλα, 14. Τσαρκόβσκαγια, 4. Ρόκα, Π. 1. Καραγιάννη, 3. Γκρέκου (λίμπερο), (12. Κομβόκη-Ζάγκου, 15. Ντουρζιώτη (λίμπερο), 9. Αλνουμπάνι, 7. Μεγάλιου, 8. Τομαρά 17. Ρόκα. Σ.

Φ.Ο. Βριλησσίων (Κωβαίος): 1. Tσιαμούλη, 2. Μανδρέκα, 7. Καραμπουλα (αρχηγός), 15. Μποκή, 11. Θωμαδάκη, 12. Γολέμη 4. Γιαμά (λίμπερο), 14. Μπινιάρη, 17. Μάμαλη, 6. Μοχλούλη /18. Μάλαμα.

Φ.Ο. Βριλησσίων – Α.Ο. Βάρης «Ο Αναργυρούς» 3-0

Πρεμιέρα για την ομάδα Νεανίδων του Φ.Ο. Βριλησσίων η οποία στο πλαίσιο του γ΄ ομίλου της α΄ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, υποδέχτηκε τον Α.Ο. Βάρης «Ο Αναργυρούς». Η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 (25-17, 25-16, 25-19) σετ.

Η ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων έδειξε ότι διαθέτει ορισμένες ποιοτικές μονάδες, οι οποίες καλούνται να συντονιστούν προκειμένου να βγει ένα καλό συνολικό αποτέλεσμα. Αυτό σε μεγάλο βαθμό έγινε στο συγκεκριμένο αγώνα, στο πρώτο σετ, χάρη σε συγκεκριμένα ξεσπάσματα και στο δεύτερο σετ, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Το τρίτο σετ είχε περισσότερη κόντρα με τον Φ.Ο. Βριλησσίων να αλλάζει τη σύνθεσή του, όμως στο τέλος κατάφερε, χάρη στην ποιότητα του παιχνιδιού του, να φτάσει στην τελική επικράτηση.

Η ομάδα του Α.Ο. Βάρης παρουσίασε ένα σύνολο που έβγαλε μαχητικότητα στην άμυνα, κάνοντας ορισμένα εύκολα λάθη στις επιθετικές της ενέργειες, παρόλα αυτά δεν φάνηκε να είναι σε θέση να προβληματίσει την αντίπαλη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Φ.Ο. Βριλησσίων (Ατσιδαύτης): 1. Έρωτα, 14. Κάβουρα (αρχηγός), 18. Στάθη, 8. Θωμαδάκη, 5. Τσιαγαρίδα, 16. Μποκή, 10. Νεοφώτιστου (λίμπερο)(13. Τζήκου, 7. Καραμπουλα, 20 Διγενή) /(3. Τσιαμούλη).

Α.Ο. Βάρης «ο Αναργυρούς» (Ραντοϊκοβιτς) : 1. Νιέρρη, 2. Κουλπαλίδη (αρχηγός), 9. Τριανταφυλλίδη, 7. Ντελτάϊ, 3. Στόγια, Β., 16. Τάσο, 6. Σένια, Ορ. (λίμπερο)(12. Ζιγούρη, 18. Σένια, Οξ. (λίμπερο), 5. Καραθανασοπούλου)/(10. Ευσταθίου, 15. Στόγια, Ε. 17. Ρούσσου).

Α.Ο. Διονύσου – Φ.Ο. Βριλησσίων 3-0

Πρεμιέρα για την ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΣΠΑΑΑ εκτός συναγωνισμού 2 και τον α΄ όμιλο, όπου την Κυριακή 9 Οκτωβρίου αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Α.Ο. Διονύσου.

Η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε με 3-0 (25-22, 25-22, 25-15) σετ.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με την ομάδα του Α.Ο. Διονύσου να επικρατεί στο τέλος, παίρνοντας σερί πόντους από θεσή σερβίς.

Στο δεύτερο σετ οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, στο τέλος μια λανθασμένη διαιτητική απόφαση, αντί να κάνει το 23-22, 23-23, έγινε το 24-22, κάτι που αποσυντόνισε την ομάδα και το σετ έλαβε τέλος.

Το τρίτο σετ ήταν τυπική διαδικασία για τη γηπεδούχο ομάδα. Ο Φ.Ο. Βριλησσίων αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, είτε της τελευταίας στιγμής είτε αναμενόμενες, ωστόσο με βάση την έλλειψη προπονήσεων λόγω γηπέδων, την ανομοιογένεια της ομάδας και την απειρία των αθλητριών, πήγε σχετικά καλά. Επιπλέον, μοιράστηκε όσο γινόταν ο χρόνος συμμετοχής, αφού και οι 9 αθλήτριες αγωνίστηκαν τουλάχιστον 1 σετ, απέναντι σε ένα σαφές πιο ομοιογενές σύνολο, με 1-2 καλές μονάδες γι΄ αυτό το επίπεδο, που επέμενε και στα 3 σετ σε συγκεκριμένο σχήμα.

Όπως και να έχει, ο χρόνος είναι υπέρ του Φ.Ο. Βριλησσίων και με τη σταδιακή ένταξη και των άλλων αθλητριών και την προσεχή καλύτερη οργάνωση των προπονητικών μονάδων, θα μπορεί να έχει ένα σχετικό καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Φ.Ο. Βριλησσίων (Βρέκου): Γιαμά, Διαμαντοπούλου, Κ., Στάθη, Καλλίτση, Ζερβού, Τσίγκα (αρχηγός),  Διαμαντοπούλου Φ., Σταυροπούλου, Βουμβουράκη).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet