Δήμος: Άμεση ένταξη έργων του Αμαρουσίου στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας
Ποιότητα Ζωής

Δήμος: Άμεση ένταξη έργων του Αμαρουσίου στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας

Την ένταξη στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής έργων που χρειάζεται να πραγματοποιηθούν στον Δήμο Αμαρουσίου ζητά ο αναπληρωτής δημάρχου Σπύρος Σταθούλης.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει προς τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργο Καραμέρο να «αφήσει τις περιοδείες δημοσίων σχέσεων» και να δώσει ότι «χρωστά στο Μαρούσι», όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε μέσω του Τύπου τις δημόσιες τοποθετήσεις της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής σχετικά με τα έργα και τις παρεμβάσεις που πρόκειται να χρηματοδοτήσει σε Δήμους του Βόρειου Τομέα Αττικής.

Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει επανειλημμένα τονίσει την ευθύνη της Περιφέρειας να υλοποιήσει έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό υλοποίησης έργων σε όλους τους Δήμους, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει με μικροπολιτικά κριτήρια. Τα χρήματα της Περιφέρειας δεν είναι «προίκα» της διοίκησης της, αλλά ανήκουν σε όλους τους πολίτες.

Οι περιοδείες δημοσίων σχέσεων από Δήμο σε Δήμο του αντιπεριφερειάρχη του Βορείου Τομέα και οι υποσχέσεις που δίνει, έρχονται σε πλήρη αναντιστοιχία με την πραγματικότητα.

Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει υποβάλλει στην Περιφέρεια μια σειρά από ολοκληρωμένες μελέτες για χρηματοδότηση έργων που έχει ανάγκη η πόλη μας. Η εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων σε γειτονιές του Αμαρουσίου, η κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ψαλίδι, η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου, είναι μερικά από αυτά.

Καλούμε τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα και την πολιτική του προϊστάμενο να αφήσει τις περιοδείες δημοσίων σχέσεων και να εντάξει άμεσα στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας τα έργα του Δήμου Αμαρουσίου.

Η Περιφέρεια Αττικής χρωστά στο Μαρούσι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet