Γ.Σ. Χαλανδρίου – Νίκη Αμαρουσίου 0-3
Αθλητισμός

Γ.Σ. Χαλανδρίου – Νίκη Αμαρουσίου 0-3

Την Παρασκευή 25 Απριλίου ξεκίνησε η ημιτελική φάση του 1ου ομίλου της Β΄ Εθνικής γυναικών-Τοπικό περιφερειακό πρωτάθλημα, με το 2ο Γ.Σ. Χαλανδρίου να υποδέχεται την 3η Νίκη Αμαρουσίου.

Η ομάδα του Αμαρουσίου, παρ΄ ότι φιλοξενούμενη, κατάφερε εύκολα να επικρατήσει με 0-3 (9-25, 24-26, 23-25) σετ. Από το πρώτο σετ πίεσε αποτελεσματικά στο σερβίς, χαλώντας την υποδοχή του Γ.Σ. Χαλανδρίου του οποίου οι αθλήτριες μπήκαν, ανεξήγητα, αγχωμένες και έκαναν πάρα πολλά λάθη. Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο σετ όπου η Νίκη προηγήθηκε με 2-11 και είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του σετ. Ωστόσο, στο δεύτερο μισό του σετ λειτούργησε το σερβίς του Γ.Σ. Χαλανδρίου και βελτιώθηκε η ομαδική του λειτουργία και κατάφερε να κάνει μεγάλη ανατροπή από 16-22 σε 24-22. Στο τρίτο σετ, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου βελτίωσε την απόδοσή του και μπήκε με καλύτερα πατήματα, βελτιώνοντας την αμυντική του λειτουργία και κατάφερε να πίεσει περισσότερο τη φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία όμως έδειξε πιο ψύχραιμη και πιο αποφασισμένη.

Στο τελευταίο σετ ο Γ.Σ. Χαλανδρίου προηγήθηκε στο σκορ μέχρι +5, και έφτασε στο 13-18. Ωστόσο, η Νίκη Αμαρουσίου έκανε νέα ανατροπή γυρίζοντας το σκορ από 19-17 σε 19-21. Ο Γ.Σ Χαλανδρίου γύρισε εκ νέου το σκορ σε 23-21, εκεί όμως προδόθηκε απ΄ την κακή αμυντική του λειτουργία την οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Νίκη Αμαρουσίου και κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη και κρίσιμη νίκη. Με αυτόν τρόπο, μείωσε το επιμέρους σκορ σε 2-1 και η σειρά των αγώνων μεταφέρεται τη Δευτέρα 28 Απριλίου, στην έδρα της Νίκης Αμαρουσίου, στις τρεις νίκες.

Γ.Σ. Χαλανδρίου (Νικολογιάννης): Βουτσαρά, Καραχάλιου, Σαλούστρου, Σταθοπούλου, Τσαρακλή, Μαγκανάρη, Γκιαούρη (λίμπερο), Γκόγκου (αρχηγός), Τσουμή (λίμπερο), Δέδε, Κουλουμέντα, Βλαχοπούλου.

Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου (Μπάϊμπος): Δηλαβέρη, Τσελέπη, Πετρουλάκη, Κοκλανάκη, Βερτζάγια, Βασιλάκη, Βήτου (λίμπερο), Μάρκου, Μιχαϊλίδη Κ., Μιχαϊλίδη Αλ., Αναγνώστου (αρχηγός), Καλαντζή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet