Εγκαινιάζεται ο νέος παιδικός σταθμός στο Άνω Ψαλίδι Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Εγκαινιάζεται ο νέος παιδικός σταθμός στο Άνω Ψαλίδι Ηρακλείου Αττικής

Τον καινούργιο δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό στο Άνω Ψαλίδι (Χρυσανθέμων & Τζουμαγιάς) εγκαινιάζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 στις 11 το πρωί. Πρόκειται για μια ακόμα προνοιακή δομή στη διάθεση των Ηρακλειωτών, η οποία δίνει λύσεις στην καθημερινότητα των δημοτών, αφού ήδη, αυτές τις ημέρες, ο νέος παιδικός σταθμός ετοιμάζεται να φιλοξενήσει περί τα 150 παιδιά οικογενειών της πόλης.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ διαμέσου της Περιφέρειας Αττικής και, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «μολονότι το 2014 κινδύνεψε να χάσει την επιδότησή του, η νέα δημοτική Αρχή με τη διεκδίκηση και το σχέδιό της, όχι μόνο εξασφάλισε την παραμονή του στα χρηματοδοτικά πακέτα, ολοκλήρωσε δε την κατασκευή του σε χρόνο λιγότερο των δύο ετών».

Στα εγκαίνια, τον αγιασμό του σταθμού θα τελέσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας, Γαβριήλ, ενώ έχουν προσκληθεί οι ηγεσίες των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών, της Περιφέρειας Αττικής, οι φορείς και οι πολίτες του Ηρακλείου Αττικής.

Πρόσκληση στα εγκαίνια του νέου παιδικού σταθμού στο Άνω Ψαλίδι Ηρακλείου Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet