Νίκης για Παίδες και Junior του Ο.Φ. Χολαργού επί Κενταύρου Βριλησσίων και Π.Ο. Ψυχικού
Αθλητισμός

Νίκης για Παίδες και Junior του Ο.Φ. Χολαργού επί Κενταύρου Βριλησσίων και Π.Ο. Ψυχικού

Στην πρεμιέρα του τουρνουά Soccerlink Παίδες και Junior του Ο.Φ. Χολαργού επικράτησαν του Κένταυρου Βριλησσίων και του Π.Ο. Ψυχικού αντιστοίχως.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλές ανατροπές, η ομάδα Εφήβων του Ο.Φ. Χολαργού (γεννηθ. 2001) νίκησε την αντίστοιχη του Κένταυρου Βριλησσίων με 3-2 στην 1η αγωνιστική του τουρνουά Soccerlink.

Τα γκολ πέτυχαν οι Χρ. Χριστοφιλόπουλος με πέναλτι, Τζ. Ντίλια με σουτ και Ν. Χαραλαμπόπουλος με καταπληκτική ατομική προσπάθεια.

Για τον Ο.Φ. Χολαργού έπαιξαν οι Γιαλαμάς, Μπεκιάρης, Παπά, Φεραδούρος, Χριστοφιλόπουλος, Σδράλλης, Καλλίθρακας, Ντίλια, Λουσίδης, Νικολάου, Χαραλαμπόπουλος, Πέικος, Μπαλαφούτης.

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των Junior η έναρξη του πρωταθλήματος βρήκε την ομάδα του Ο.Φ. Χολαργού αντιμέτωπη με την αντίστοιχη ομάδα του Π.Ο. Ψυχικού, με τον αγώνα να διεξάγεται κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου του Χολαργού, ίσως το άγχος της έναρξης του πρωταθλήματος να ήταν η αιτία που η ομάδα δεν κατάφερε να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της στο α΄ ημίχρονο. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των παικτών του Ο.Φ. Χολαργού, οι οποίοι κατέγραψαν στο ενεργητικό τους αρκετές χαμένες κλασικές ευκαιρίες, η μπάλα δεν «ήθελε» να μπει στα αντίπαλα δίχτυα. Μπορεί το α΄ ημίχρονο να έληξε 1-0 υπέρ των Χολαργιωτών, εντούτοις δεν ήταν παίκτης του Ο.Φ. Χολαργού ο υπαίτιος του τέρματος, αλλά παίκτης του Π.Ο. Ψυχικού (αυτογκόλ στο 10’).

Στο β΄ ημίχρονο όμως οι παίκτες του Ο.Φ. Χολαργού έδειξαν να βρίσκουν τον ρυθμό τους και κατάφεραν μέσα σε 7 λεπτά να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 28’ ο Νασιάκος Τ. σε μια αντεπίθεση πλάσαρε όμορφα τον τερματοφύλακα γράφοντας το 2-0, ενώ στο 30’ και στο 35’, με δύο όμορφα και εύστοχα σουτ (το ένα με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος) του Σουρή Π., γράφτηκε το 4-0 υπέρ του Ο.Φ. Χολαργού.

Στη συνέχεια η ομάδα πήρε τα πάνω της και έβγαινε με αξιώσεις σε πολλές αντεπιθέσεις, καταφέρνοντας στο 38’ και στο 40’ να πετύχει άλλα δύο γκολ με τον Κελτσίου Α., επισφραγίζοντας τη νίκη με το πλούσιο σε γκολ αποτέλεσμα, 6-0 υπέρ του Ο.Φ. Χολαργού.

Αγωνιστικά, οι παίκτες έδειξαν να εφαρμόζουν πολλές τακτικές που δούλεψαν στις προπονήσεις, αφήνοντας στον προπονητή τους την ικανοποίηση για την επίτευξή τους.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, λαμβάνοντας υπόψιν ένα χαμένο πέναλτι, μια εσφαλμένη ακύρωση ενός γκολ από τον διαιτητή ως offside, αλλά κυρίως από τις πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες.

Στον αγώνα συμμετείχαν οι Ι. Καργιός, Τ. Νασιάκος (28′), Π. Σουρής (30’ & 35’), Α. Κελτσίου (38’ & 40’), Μ. Παπαδάτος, Αρ. Κουτουνίδης, Μ. Γκόρος, Λ. Άλκα, Ε. Θώμος, Α. Νικολάου-Δημητρίου, Δ. Μπεκιάρης, Ι. Θύμιος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet