Προγραμματισμός χειμερινής περιόδου από το ΣΤΟ Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Προγραμματισμός χειμερινής περιόδου από το ΣΤΟ Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 υπό τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Στη σύσκεψη έγινε απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου 2016, παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός ενόψει της  χειμερινής περιόδου και συζητήθηκαν προβλήματα, ελλείψεις και λύσεις στην αντιμετώπιση των σεισμικών, πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού.

Επίσης διατέθηκε χρόνος στους εκπροσώπους του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού Προστασίας (ΟΑΣΠ) για ενημέρωση σχετικά με την αντιμετώπιση των σεισμών και συμφωνήθηκε ο προγραμματισμός Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου έως το τέλος του χρόνου με θέμα τον σεισμό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν:

Από τον ΟΑΣΠ οι κ.κ. Πλούταρχος Κέρπελης, Χρύσα Γκουντρομίχου και Μαρία Μανουσάκη, την Περιφέρεια Αττικής η κα Ασπασία Καραμάνου, τον ΣΠΑΠ οι κ.κ. Σπύρος Δημητρίου και Πολύβιος Γεωργάκης, τα Αστυνομικά Τμήματα Μελισσίων και Πεντέλης η κα Αικατερίνη Δούκα και ο κ. Δημοσθένης Πλεξουσάκης, την Τροχαία Κηφισιάς ο κ. Απόστολος Μπαντής, την Τροχαία Αγίας Παρασκευής οι κ.κ. Απόστολος Βελαώρας και Χαράλαμπος Μουρατίδης, τον 9ο Π.Σ. Αθηνών ο επιπυραγός Αντώνιος Μαυρίδης και ο πυραγός Ιωάννης Αρτοποιός, τον 12ο Π.Σ. Αθηνών ο υποπυραγός Ανδρέας Κλάδης, τον Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης οι κ.κ. Κέλλυ Διακομανώλη, Γεώργιος Διακομανώλης και Γεώργιος Δημητρίου, από το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης οι κ.κ. Μερόπη Καπετανοπούλου και Βασίλειος Κατσιβάρδης, τον Δήμο Πεντέλης ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων Ηλίας Τσουχνικάς, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Κωνσταντίνος Μωραΐτης, οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Δ.Κ. Πεντέλης και Νέας Πεντέλης Ιωάννης Ζούνης και Μανώλης Μιχελακάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Σταυρόπουλος, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Ξανθάκος, ο προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Αναστάσιος Χριστίδης και υπάλληλοι του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet