Ο ΑΣΕ Δούκα επιβλήθηκε της Ολυμπιάδας Αγ. Παρασκευής με 3-0
Αθλητισμός

Ο ΑΣΕ Δούκα επιβλήθηκε της Ολυμπιάδας Αγ. Παρασκευής με 3-0

Τη δεύτερη φετινή τους νίκη (και πρώτη εντός έδρας) σημείωσαν το βράδυ του Σαββάτου οι αθλητές του Γιάννη Μοστριού, υποχρεώνοντας την Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής σε ήττα με σκορ 3-0.

Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον ΑΣΕΔ να έχει 7 βαθμούς, με 2 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ έχει εκτίσει και το ρεπό του.

Όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου του Αμαρουσίου, γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, αλλά έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 16΄ για να ανοίξουν το σκορ (1-0), με τέρμα που σημείωσε ο Gomes Medeiros.

Στο διάστημα αυτό, οι «μπλε» έχασαν σωρεία κλασικών ευκαιριών με τον τερματοφύλακα της Ολυμπιάδας να «κατεβάζει τα ρολά» και με εξαιρετικές αποκρούσεις (πολλές από αυτές ήταν διπλές) να κρατάει ανέπαφη την εστία του. Παράλληλα, οι παίκτες του Δούκα είχαν και δύο δοκάρια.

Στην επανάληψη, οι Καραβίδας στο 31΄ (2-0) και Neutzling Ferreira στο 38΄ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0, χαρίζοντας οριστικά τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου (με το σκορ στο 1-0) ο ΑΣΕΔ αγωνίστηκε για δύο λεπτά με παίκτη λιγότερο μετά τη δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα που δέχτηκε ο Κωνσταντίνου στο 29΄. Εκείνο το διάστημα, η Ολυμπιάδα πίεσε τους γηπεδούχους, έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά οι τελευταίοι, αφού άντεξαν, στη συνέχεια «καθάρισαν» το ματς…

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΣΤΡΙΟΣ): ΖΥΓΟΥΡΑΚΗΣ Ν., ΣΙΟΥΤΗΣ Κ., GOMES MEDEIROS PETTERSON, ΑΛΙΦΕΡΗΣ Γ., ΜΙΚΕΛΗΣ Ι., ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ Σ. (C), ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, ΠΟΜΩΝΗΣ Π., NEUTZILING FERREIRA DOUGLAS, ΜΑΛΟΒΙΤΣ Κ., ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ Ι., ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΑΣ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet