Ο.Φ. Χολαργού: Νίκη στο πρωτάθλημα Νέων, ήττα Εφήβων στο Soccerlink
Αθλητισμός

Ο.Φ. Χολαργού: Νίκη στο πρωτάθλημα Νέων, ήττα Εφήβων στο Soccerlink

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα των Νέων στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Αυτή τη φορά η ομάδα του Χολαργού επιβλήθηκε με 6-0 του ουραγού της βαθμολογίας Ολυμπιακού Κυψέλης.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και η έκταση που πήρε το σκορ ήταν απόλυτα φυσιολογική αναφέρει η ομάδα το Χολαργού στην ιστοσελίδα της.

Τα γκολ πέτυχαν οι Κ. Λουσίδης, Ηλ. Χριστοφόρου (2), Αλ.  Στρατάκος (2) και Ν. Μπίλλιος.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα των «Χολαργιωτών» νανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Έπαιξαν οι: Σαμαράς, Χριστοφιλόπουλος, Γιώτης, Χριστοφόρου, Γαλανάκης, Αναστασίου, Στρατάκος Π., Μπακόπουλος, Ακάσογλου,  Στρατάκος Αλ., Λουσίδης, Μπίλλιος, Ντελιλάι,  Κασνέτσι, Κατσαρός, Βασάλιος,  Γκλιάτης.

Στον αντίπολδα, ήττα υπέστησαν οι Έφηβοι στη 2η αγωνιστική του Soccerlink.

Το γεγονός του αγώνα δεν ήταν η ήττα του Ο.Φ. Χολαργού από την Α.Ε. Γέρακα εκτός έδρας, αλλά το ότι η ομάδα του Χολαργού κατέβηκε να παίξει με μόλις 10 παίκτες, παρά το ότι είχαν κληθεί 17, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι παίκτες του Ο.Φ. Χολαργού που ήρθαν, προσπάθησαν και τελικά έχασαν δύσκολα με 2-1. Να σημειωθεί ότι ο Χολαργός τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω τραυματισμού του Ορ. Σδράλλη στα πλευρά.

Ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Μαρίνος, φανερά δυσαρεστημένος, δήλωσε τα εξής: «Πρέπει όλοι να μάθουμε ότι εάν πρόκειται να απουσιάσουμε από έναν αγώνα, πρέπει υποχρεωτικά να ειδοποιούμε τον προπονητή της ομάδας έγκαιρα. Είναι κρίμα για την ομάδα να παρουσιάζει τέτοια εικόνα και το συγκεκριμένο γεγονός δεν πρέπει να επαναληφθεί. Συγχαρητήρια, σε όσους ήρθαν, για την προσπάθεια. Με λίγη τύχη θα έπαιρναν θετικό αποτέλεσμα».

Έπαιξαν οι: Γιαλαμάς, Χαραλαμπόπουλος, Παπά,  Τσαμαντιώτης, Φεραδούρος,  Σδράλλης, Μπαλαφούτης, Ντίλια,  Πέικος, Σμύρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet