Τα ΚΑΠΗ του Ηρακλείου γιόρτασαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Κοινωνία

Τα ΚΑΠΗ του Ηρακλείου γιόρτασαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου γιόρτασαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου της πόλης τα μέλη των ΚΑΠΗ θυμήθηκαν, τραγούδησαν και χόρεψαν για να τιμήσουν όσους έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα, για την ελπίδα.

«Θέλω να σας ζητήσω να μεταφέρετε στις νέες γενιές τις μνήμες από εκείνες τις ένδοξες ημέρες, την ελπίδα και το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν λυγίζει ούτε στα πιο δύσκολα, προκειμένου να πάρουμε θάρρος από το παράδειγμα των προγόνων μας σε αυτές τις σκληρές συνθήκες που ζούμε», τόνισε στον χαιρετισμό του ο εντεταλμένος για τα ΚΑΠΗ δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Οικονομίδης.

«Δεν πρέπει να ξεχάσουμε την θυσία όσων έδωσαν ζωή, περιουσίες, τα πάντα για τον αγώνα και τον σκοπό να παραμείνουμε εμείς ελεύθεροι. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε κυρίως σήμερα που κάποιοι θέλουν και πάλι να βάλουν υπό, οικονομικό αυτή τη φορά, ζυγό τη χώρα μας», σχολίασε, από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΟΠΑΚΜ, Χρύσα Αγγελοπούλου.

«Το μήνυμα της κ. Αγγελοπούλου πρέπει να απευθυνθεί και να το ακούσουν όσοι κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας. Για να μπορέσουν να πουν και κάποια “όχι”, ειδικά σε όσα βλάπτουν τον ελληνικό λαό», υπογράμμισε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ποιήματα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου διάβασαν μαθητές της τετάρτης από το 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, μέλη των ΚΑΠΗ, ενώ τραγούδησε η χορωδία των ΚΑΠΗ υπό την διεύθυνση του μαέστρου, Νίκου Φυλακτού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet