«Πλειοψήφησαν» οι νίκες για τα αγωνιστικά τμήματα του ΓΑΟ Κουκουβάουνες
Αθλητισμός

«Πλειοψήφησαν» οι νίκες για τα αγωνιστικά τμήματα του ΓΑΟ Κουκουβάουνες

Με νίκες συνέχισαν οι Παίδες Β΄ και Παμπαίδες 2003 του ΓΑΟ Κουκουβάουνες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, οι Κορασίδες συνέχισαν το αήττητο σερί τους, ενώ μία νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός του συλλόγου στο Elite Youth Tournament.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, έχουν ως εξής:

Νίκες για Παιδικό και Εφηβικό

Το Παιδικό πέρασε εύκολο απόγευμα, κερδίζοντας τον Ποσειδώνα με 39 – 73.

Το Εφηβικό χρειάστηκε να επιστρατεύσει το πάθος, για να ξεπεράσει τις πολλές απουσίες και να κερδίσει την ομάδα του Ποσειδώνα με 44-53.

Νίκες για Παιδικό Β΄ & Παμπαίδες 2003

Για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ οι ομάδες του Παιδικού Β΄  & των Παμπαίδων 2003 του ΓΑΟ Κουκουβάουνες νίκησαν εύκολα το Γαλάτσι και τον Εύνικο αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΙΔΙΚΟ Β΄ – ΓΑΛΑΤΣΙ 66-31

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 2003 – ΕΥΝΙΚΟΣ 58-28

Αήττητες συνεχίζουν οι Κορασίδες

Την πέμπτη τους νίκης σε ισάριθμες αναμετρήσεις σημείωσαν οι Κορασίδες του ΓΑΟ Κουκουβάουνς, επικρατώντας εκτός έδρας της Ροδόπολης με 57-27, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση.

Την επόμενη αγωνιστική οι Κορασίδες υποδέχονται το Σάββατο (29/10 – 19:30) την ομάδα της Λυκόβρυσης.

Μια νίκη και δύο ήττες στην πρεμιέρα του Elite Youth Tournament

Μια νίκη και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός της πρεμιέρας του ΓΑΟ Κουκουβάουνες στο τουρνουά Elite Youth Tournament που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός.

Τα Αγόρια 2005, σε αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο (22/10), επικράτησαν εκτός έδρας της ομάδας του Περιστερίου με 22-17. Καλή εμφάνιση από τους μικρούς μας αθλητές, με πολύ πάθος και δύναμη.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι οι 2002 γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του κολλεγίου Deree με 54-51. Η ομάδα των «Βορείων» έπαιξε κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ αλλά έχασε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

Τέλος, τα Αγόρια 2006, σε αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή (23/10), ηττήθηκαν εκτός έδρας από την ομάδα της Ολυμπιάδας Παπάγου με 51-28.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet