«ΟΧΙ» του Δήμου Ηρακλείου στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής
Κοινωνία

«ΟΧΙ» του Δήμου Ηρακλείου στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Ενάντια σε συγκέντρωση που προγραμματίζει η Χρυσή Αυγή την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016 στο Ηράκλειο Αττικής τέθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης με σχετικό ψήφισμά του.

Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να «απομονώσουν πολιτικά – ηθικά και ιδεολογικά τον φασισμό» και να μην επιτρέψουν να μετατραπεί ο Δήμος σε «πεδίο εγκληματικής δράσης και σε χώρο φασιστικών και ρατσιστικών εκδηλώσεων μίσους».

Ακολουθεί το ψήφισμα:

Την Τρίτη 1-11-2016 η Χ.Α. έχει ανακοινώσει και προγραμματίσει στον Δήμο μας, παναθηναϊκή συγκέντρωση και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Ηρακλείου όπου κάποτε είχε τα περιφερειακά της γραφεία.

Οι εντολές του Μιχαλολιάκου είναι αυτές που οδήγησαν τους Ρουπακιάδες στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στις εγκληματικές επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και της αριστεράς, των μεταναστών και των δεκάδων αγωνιστών.

Οι προσπάθειες της Χ.Α. για μια δυναμική επανεμφάνισή της στο Ηράκλειο, μέσα από αυτές τις συγκεντρώσεις μίσους και καπηλείας, πρέπει να βρουν σύσσωμο – αντιμέτωπο τον λαό του Ηρακλείου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής δηλώνουμε ότι: «οι οπαδοί και οι υμνητές του ναζισμού είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας». 

Καλούμε τους πολίτες να απομονώσουν πολιτικά – ηθικά και ιδεολογικά τον φασισμό και να μην επιτρέψουν ο Δήμος μας, να μετατραπεί σε πεδίο εγκληματικής δράσης και σε χώρο φασιστικών και ρατσιστικών εκδηλώσεων μίσους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet