Προβλήματα καθημερινότητας ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Προβλήματα καθημερινότητας ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Λυκόβρυσης

Για μεγάλα προβλήματα που παραμένουν για χρόνια άλυτα, αλλά και για θέματα της καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους Λυκοβρυσιώτες, αλλά αγνοούνται από τη δημοτική Αρχή του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης κάνει λόγο, σε παρέμβασή του, το μέλος της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών και μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Δημήτρης Χούσος.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Χούσος αναφέρει:

 

Στη Λυκόβρυση πολλά μεγάλα θέματα έχουν μείνει άλυτα τα τελευταία χρόνια, παρά τις υποσχέσεις που μας είχαν δώσει οι δημοτικοί άρχοντες. 

Χαρακτηριστικά αναφέρω τη δυσοσμία των λυμάτων, στα όρια με τη Μεταμόρφωση, που ταλαιπωρεί τους κατοίκους, το μισοτελειωμένο κλειστό γυμναστήριο, που έχει γίνει «γεφύρι της Άρτας», την έλλειψη σχολικών υποδομών, που έχουν συνέπεια ακόμα και την ενοικίαση ιδιωτικών κτηρίων, την υποβάθμιση της Κάτω Λυκόβρυσης, την κυκλοφοριακή αναρχία στο κέντρο και τις γειτονιές, την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση της «δωρεάς ΑΓΕΤ» και φυσικά στη συνεχή αναβολή των σχεδίων αναβάθμισης του κέντρου της πόλης.

Όμως εμείς οι κάτοικοι ζούμε την έλλειψη ενδιαφέροντος για να μην πω την αδιαφορία της δημοτικής Αρχής και στα θέματα καθημερινότητας, σε αυτά δηλαδή που μπορεί να συναντήσει ο καθένας από εμάς βγαίνοντας κάθε πρωί ή κάθε απόγευμα από την πόρτα του σπιτιού του.

Αλήθεια ποιος δεν διαπιστώνει ότι έχουμε θέμα με την καθαριότητα, ότι πολλοί κάδοι έχουν ξεμείνει εδώ και ένα χρόνο από καπάκια, ότι η προσβασιμότητα στα πεζοδρόμια αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό, ότι πολλά από τα φρεάτια είναι σε κακή κατάσταση, ότι σε χώρους που παίζουν ή κινούνται παιδιά δεν υπάρχουν μέτρα προστασίας τους, ότι τα αδέσποτα σκυλιά έχουν γίνει βραχνάς για μικρούς και μεγάλους;

Για να μην αναφερθώ στις σοβαρές ελλείψεις των σχολείων, στα προβλήματα του διαδημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου, όπου δεν υπάρχουν ούτε τουαλέτες ή ακόμα και στην εγκατάλειψη του δάσους Αργύρη, το οποίο πέρα από το γεγονός ότι δέχεται «επιθέσεις» από συμφέροντα, έχει μετατραπεί και σε πάρκινγκ.

Η Λυκόβρυση πραγματικά αξίζει καλύτερης τύχης και θα πρέπει ο Δήμος να δείξει μεγαλύτερη προσοχή. Δεν τιμά κανέναν να θυμούνται τη Λυκόβρυση μόνο παραμονές των εκλογών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet