Ισοπαλία του Κένταυρου Βριλησσίων με την Αγία Ελεούσα
Αθλητισμός

Ισοπαλία του Κένταυρου Βριλησσίων με την Αγία Ελεούσα

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο Κένταυρος Βριλησσίων από την Αγία Ελεούσα, στο γήπεδο του Αιγάλεω, με την οποία μοιράστηκε τα γκολ (1-1) και τους βαθμούς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κοντογιάννη που είχε μπει αλλαγή στο 65΄, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 78΄ με τον Κάτσικα, που κι αυτός είχε μπει στο παιχνίδι μόλις στο 70΄.

Μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η ομάδα των Βορείων Προαστίων ισοβαθμεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα (10 βαθμοί) με την Πεύκη, με την τελευταία ωστόσο να έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ν. Φωτόπουλος, με βοηθούς τους Ν. Τσαγκάρη και Γ. Αλάμπεη.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Σταυριανουδάκης, Ζαχαριουδάκης (46΄ Μουστάκης), Τζωρτζάτος, Μπαμπίκης (62΄ Κοντοπύριας), Διονυσόπουλος, Κλωνάρης, Κακκαβάς, Καρατζάς (70΄ Κάτσικας), Ηλιόπουλος, Καριώτης, Αβίντογλου.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Κάρο, Θεοδωρίδης, Γαλινάκης, Κολιός, Τούντας, Κουτσουβέλης, Κάλλας, Κολιούρης (65΄ Κοντογιάννης), Δέτσης (90΄ Μιχαήλ)., Μπότσι, Ματσημάνης (81΄ Μωραΐτης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet