Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη για το κτήμα ΦΙΞ στο Ηράκλειο Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη για το κτήμα ΦΙΞ στο Ηράκλειο Αττικής

Η αξιοποίηση του κτήματος ΦΙΞ, μνημείου της νεότερης ιστορίας της πόλης του Ηρακλείου Αττικής, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου, με την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δίκτυο Πολιτών», Ειρήνη Κατσινοπούλου και το μέλος της Επιτροπής Κατοίκων για τη διάσωση του κτήματος, Ανθή Χαρώνη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γ. Καραμέρος με την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δίκτυο Πολιτών», Ε. Κατσινοπούλου και το μέλος της Επιτροπής Κατοίκων για τη διάσωση του κτήματος ΦΙΞ, Α Χαρώνη.Ο κ. Καραμέρος δεσμεύθηκε ότι «μόλις ο Δήμος ξεκινήσει τις διαδικασίες αγοράς του, η Περιφέρεια Αττικής θα συνδράμει πλήρως στην αξιοποίηση του κτήματος σε χώρο πρασίνου και πολιτισμού, με παρεμβάσεις που θα διατηρούν, αναδεικνύουν και προστατεύουν τα φυσικά του χαρακτηριστικά, προς όφελος των πολιτών».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, μετά από πρωτοβουλία της κας Κατσινοπούλου, και υπήρξαν ενδιαφέρουσες προτάσεις στην προοπτική αναβάθμισης της πόλης και βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet