Συνέντευξη Τύπου για την 54η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής
Πολιτισμός

Συνέντευξη Τύπου για την 54η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών Νίκος Βαλλάτος, με την ευκαιρία των εγκαινίων της 54ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, στις 13:00, στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής (Κηφισίας 207, Μαρούσι).

Η 54η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής, που αποτελεί θεσμό για την πόλη του Αμαρουσίου και κορυφαίο πολιτιστικό  γεγονός για την κεραμική τέχνη, ανοίγει τις πύλες της στις 12 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι.

Η φετινή έκθεση, συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση και όντας μία από τις μακροβιότερες του τόπου μας, είναι μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής κεραμικής τέχνης. Σε αυτή θα εκτεθούν όλα τα έργα του διαγωνισμού που προηγήθηκε, με συμμετοχές νέων και καταξιωμένων κεραμιστών από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα τιμηθούν οι κεραμιστές – καλλιτέχνες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό, για την έμπνευση, τη δεξιοτεχνία, την έκφραση, ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιείται παράλληλα, πληθώρα πολιτιστικών γεγονότων, όπως: επιδείξεις τεχνικής RAKU, παρουσιάσεις καλλιτεχνών, αφιέρωμα στη στάμνα, σεμινάρια διαλέξεις, εργαστήρια αγγειοπλαστικής και πηλοπλαστικής για μικρούς και μεγάλους κ.ά.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από την ΠΕΚΑ και τον Δήμο Αμαρουσίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2016.

Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου για την Έκθεση Κεραμικής Τέχνης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet