Χαλάει ο καιρός με βροχές, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους
Κοινωνία

Χαλάει ο καιρός με βροχές, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους

Χαλάει από το βράδυ ο καιρός με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους που θα φτάσουν μέχρι και τα 8 μποφόρ.

Από το Σάββατο, θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και πιθανώς η Θεσσαλία, ενώ από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα φτάσουν στην Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Ακραία καιρικά φαινόμενα θα έχουν την Κυριακή η Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Το Σάββατο στην Αττική θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 15-21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν βροχές από το απόγευμα καταιγίδες πιθανόν ισχυρές, ενώ βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Η θερμοκρασία 10-19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση αναμένεται τη νύχτα στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 8-19 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ, ενώ θα πέσουν και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από 12-20 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Από 11-22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Στα βόρεια κατά τόπους 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4-6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 17-23 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από 17-23 βαθμούς η θερμοκρασία και οι άνεμοι έως 8 μποφόρ.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet