Στο 0-0 έμειναν Χολαργός και Καματερό
Αθλητισμός

Στο 0-0 έμειναν Χολαργός και Καματερό

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Χολαργός και Καματερό για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ σε έναν αγώνα που δεν έκρυβε πολλές μεγάλες φάσεις και τελικά έληξε με το «άσφαιρο» 0-0.

Για τους φιλοξενούμενους η μεγάλη ευκαιρία να «κλέψουν» τη νίκη χάθηκε στο 76΄ όταν ο Σκαλαίος έβγαλε δύσκολα του σουτ του Αθανασόπουλου, η μπάλα επέστρεψε στον ακάλυπτο Παναγιωτόπουλο, αλλά το πλασέ του τελευταίου βρήκε στα σώματα των αμυντικών του Χολαργού.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 88΄, αλλά η κεφαλιά του Κατεβάκη, μετά από φάουλ του Καζάκου, δεν βρήκε δίχτυα.

Η ομάδα των «Βορείων» βρίσκεται στην 13 θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 7 βαθμούς, όσους και η Διάνα Ηλιούπολης, η οποία ωστόσο έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 76′, όταν το σουτ Αθανασόπουλου αποκρούστηκε δύσκολα από τον Σκαλαίο, η μπάλα επέστρεψε στον αμαρκάριστο Παναγιωτόπουλο, το πλασέ του οποίου βρήκε τα σώματα των αμυντικών του Χολαργού.

Διαιτητές: Κατοίκος, Σταύρογλου – Λιαμπότης.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Σκαλαίος, Καζάκος, Κατσαρός Θ., Κατεβάτης, Χρόνης, Ζώης, Καρράς, Ντζαβίδας, Ξηντάρας, Πλεμμένος, Κατσαρός Χ.Δ. (46’ Ρίζος – 77’ Καρράς).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδριόλας, Κοντόσταυλος, Λιόνας, Μπούγιας, Τσιριγώτης, Καλογερόπουλος Ι., Τσιργιώτης (53’ Καλογερόπουλος Γ.), Παναγιωτόπουλος (76’ Μποζάς), Αθανασόπουλος, Νταντής (66’ Βασιλείου), Λέκκας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet