Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 28 Νοεμβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 28 Νοεμβρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος», στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση Λιανικής & χονδρικής διάθεσης τροφίμων «Παντοπωλείο – κατάστημα εμφιαλωμένων ποτών κάβα», στην οδό Άργους αρ. 19, στην Κηφισιά, στον κ. Βεργίτση Δημήτριο του Νικολάου.
  2. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος παροχής προσωπικών υπηρεσιών (κέντρο δερματοστιξίας) επί της Λ. Κηφισίας αρ. 236, στο Ο.Τ. 81, στην Κηφισιά, στον κ. Μπαλακέρα Αντώνιο του Ιωάννη.
  3. Επί αιτήσεως Ανανέωσης χορήγησης άδειας χρήσης μουσικής με μηχανικά μέσα στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη αρ. 21, στην εταιρεία με την επωνυμία «Alfivar ΕΠΕ Υπηρεσίες Εστιατορίου» και με διακριτικό τίτλο «Twenty One 21».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αίτημα για παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Κοκκινάκη αρ. 13, στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσεων στάθμευσης στον παιδικό σταθμό «LITTLES PRESCHOOL EDUCATION», επί της οδού Θ. Δηληγιάννη αρ. 11, στο Ο.Τ. 169 του Δήμου Κηφισιάς».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης σε είσοδο γκαράζ επί της οδού Λεβίδου αρ. 11, στο Ο.Τ. 77, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης σε είσοδο γκαράζ επί της οδού Θεσσαλονίκης αρ. 47, στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης σε είσοδο γκαράζ επί της οδού Λεωνιδίου αρ. 27, στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του κρασπέδου του πεζοδρομίου της οδού Στρατηγού Δαγκλή αρ. 31, στο Ο.Τ. 215α στην Κηφισιά».
  10. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αμφιδρόμηση της οδού Πελοποννήσου στην περιοχή των Αδαμών στην Κηφισιά, σε όλο το μήκος της, με προτεραιότητα αυτής έναντι των καθέτων σε αυτήν οδών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet