Επιτυχημένο το 2ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας στον Δήμο Κηφισιάς
Επιχειρήσεις – Αγορά

Επιτυχημένο το 2ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας στον Δήμο Κηφισιάς

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 το δεύτερο διήμερο workshop του προγράμματος Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ, στη Βίλα Κώστα, στη Νέα Ερυθραία.

Τα εργαστήρια επιχειρηματικότητας παρακολούθησαν οι 24 επιχειρηματικές ομάδες που υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής σε θεματικές ενότητες όπως Πολιτισμός, Τουρισμός, Περιβάλλον & Βιώσιμη Ανάπτυξη, Αγροδιατροφή, Υγεία & Φάρμακα, Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, καθώς και Υλικά – Κατασκευές.

Το δεύτερο διήμερο workshop περιελάμβανε εξατομικευμένες δράσεις που επικεντρώθηκαν στον εμπλουτισμό των πεδίων της αίτησης των ομάδων με στόχο την καλύτερη ανάπτυξη του περιεχομένου των βαθμολογούμενων πεδίων και της συγκέντρωσης βαθμολογίας ικανής για ένταξη στη Θερμοκοιτίδα.

Οι προτάσεις θα παρουσιασθούν σε ανοιχτή εκδήλωση τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, στις 17:00, στο αμφιθέατρο του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη», στο Καστρί.

Πρόκειται να αξιολογηθούν από ανεξάρτητη επιτροπή που θα αποτελείται από διακεκριμένους επιχειρηματίες, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους φορέων. Το κοινό που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση θα έχει τη δυνατότητα να βαθμολογήσει τις ομάδες και να συνδιαμορφώσει (σε ποσοστό 40%) την τελική βαθμολογία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet