Συνάντηση δημάρχου Βριλησσίων & Δράσης για μια Άλλη Πόλη για τον δημ. προγραμματισμό
Πολιτική

Συνάντηση δημάρχου Βριλησσίων & Δράσης για μια Άλλη Πόλη για τον δημ. προγραμματισμό

Προγραμματισμένη συνάντηση ανταλλαγής απόψεων για σημαντικά θέματα της πόλης, ενόψει του δημοτικού προγραμματισμού είχαν το απόγευμα της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου 2016, στο δημαρχείο, ο δήμαρχος Βριλησσίων και επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας Ξένος Μανιατογιάννης με τον εκπρόσωπο της παράταξης Δράση για μια Άλλη Πόλη Γιάννη Τσούτσια και συνεργάτες του.

Ο δημοτικός προγραμματισμός, όπως αποτυπώνεται στον προϋπολογισμό του 2017, θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Ξ. Μανιατογιάννης υπογράμμισε την ανάγκη συναινετικής πορείας, ιδίως στα κρίσιμα ζητήματα μακροχρόνιας αναφοράς για την πόλη, όπως τα ζητήματα χωροταξίας και η διαχείριση απορριμμάτων, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, οι εκπρόσωποι της παράταξης της μειοψηφίας, εκτός από τις προτάσεις τους στα χωροταξικά, έθεσαν ζητήματα και παρουσίασαν προτάσεις για ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στους ειδικότερους τομείς της κοινωνικής πολιτικής και φροντίδας υγείας και του πολιτισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet