Ενότητα: Η δημοτική Αρχή απαξίωσε το Μαρούσι προς… χάριν του Mall
Ποιότητα Ζωής

Ενότητα: Η δημοτική Αρχή απαξίωσε το Μαρούσι προς… χάριν του Mall

Η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου καταγγέλλει τη στάση της δημοτικής Αρχής του δημάρχου Γιώργου Πατούλη στη συζήτηση για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για το εμπορικό και ψυχαγωγικό υπερ-κέντρο «The Mall Athens», την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016.

Η Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι σημειώνει, στη σχετική ανακοίνωσή της, ότι «ο κ. Πατούλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας έκαναν δεκτή με “παρατηρήσεις” τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη νομιμοποίηση του Mall, παρακάμπτοντας επιδεικτικά την ομόθυμη και ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Διαβούλευσης, ότι η ΣΜΠΕ δεν γίνεται αποδεκτή».

«Με τη συγκεκριμένη απόφαση η πόλη ζημιώνεται σημαντικά για δεύτερη φορά και απεμπολείται μια ιστορική ευκαιρία για ανακούφιση της από τις αρνητικές συνέπειες της εικοσαετούς βίαιης ανάπτυξης. Η δημοτική Αρχή, εγκρίνοντας μια καταφανέστατα ανεπαρκή ΣΜΠΕ, απαξίωσε τη γνώμη των φορέων, των πολιτών, του θεσμού της Επιτροπής Διαβούλευσης και την ίδια την πόλη» προστίθεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet